Noutati

  • Pacatele capitale ale eroilor contemporani

    Joi, 30 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

    Pacatele capitale ale eroilor contemporani Din 9 octombrie, ShortsUP incepe sezonul de scurtmetraje 2010–2011 cu o intrebare "grea": care sunt pacatele capitale ale eroilor contemporani?
    Ce dispare sau ce se adauga la Desfrau, Lacomie, Avaritie, Invidie, Manie, Lene si Trufie?
    Majoritatea filmelor, de lung sau scurt metraj au conflicte ce pornesc de la un pacat capital. Fiecare super-erou are un punct slab, un calcai al lui Ahile, un pacat ce determina intriga. Timp de doua ore, filmele scurte de la ShortsUP se vor intrece in perspective proaspete asupra temei "clasice" a celor 7 pacate capitale.
    Primul... mai mult
  • Ryan Reynolds ingropat de viu

    Vineri, 24 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

    Ryan Reynolds ingropat de viu In ciuda faptului ca se afla pe culmile carierei sale ca actor, Ryan Reynolds a acceptat sa fie “ingropat de viu” intr-un film cu buget redus numit “Buried produs de un regizor spaniol cvasi-necunoscut.
    In film, Reynolds joaca rolul unui simplu sofer american de tir care lucreaza in Iraq.
    Dupa ce isi pierde cunostinta, se trezeste pe intuneric inchis de viu intr-un sicriu avand la el doar un telefon mobil si o bricheta pentru a-l ajuta sa scape de acolo.
    Tanarul actor canadian de 33 de ani, casatorit cu Scarlett Johansson a acceptat sa joace in acest film... mai mult
  • Mickey Rourke va juca rolul unui asasin platit intr-un film inspirat dintr-o poveste reala

    Luni, 13 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

    Mickey Rourke va juca rolul unui asasin platit intr-un film inspirat dintr-o poveste reala Mickey Rourke, al carui ultim film “Passion Play” a fost lansat vineri cu ocazia Festivalului International de film de la Toronto, va juca in productia “Ice Man: Confessions of a Mafia Contract Killer."
    “Ice Man” este inspirat din povestea reala a vietii lui Richard “Ice Man” Kuklinski care, timp de 40 de ani a dus o existenta dubla, atat ca asasin profesionist cat si ca tata si sot devotat intr-o suburbie din New Jersey.
    Povestea vietii lui Richard Kuklinski a fost relatata intr-o carte scrisa de Philip Carlo, iar scenariul filmului este bazat pe acest ... mai mult
  • Seria "Turnul Intunecat" de Stephen King ajunge pe ecrane

    Joi, 9 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

    Seria "Turnul Intunecat" de Stephen King ajunge pe ecrane Saga fantasy "Turnul Intunecat", semnata de Stephen King si publicata la noi de editura Nemira, va face subiectul unor lung-metraje si al unei serii de televiziune realizate de echipa care a stat in spatele succesului "A Beautiful Mind".
    Proiectul e finantat de studiourile Universal Studios, care vor sa lanseze trei filme si un serial bazate pe cele 7 romane ale seriei "Dark Tower" alaturi de alte nuvele semnate de King.
    Ron Howard va regiza primul film si primul sezon al seriei TV, iar scenariile vor fi semnate de Akiva Goldsman. Howard va fi si producatorul... mai mult
  • Michael Caine intr-o ecranizare dupa Jules Verne

    Miercuri, 8 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

    Michael Caine intr-o ecranizare dupa Jules Verne Michael Caine a finalizat contractul pentru un rol in "Journey 2: The Mysterious Island", continuarea povestii din "Journey to the Center of the Earth" ce va fi produsa de New Line.
    Pelicula va fi regizata de Brad Peyton si filmarile sunt programate sa inceapa in cursul lunii octombrie in Hawaii. Scenariul are la baza romanul "L'Île mystérieuse" al lui Jules Verne, iar Josh Hutcherson va relua rolul lui Sean Anderson, pe care l-a avut in productia din 2008 ce il avea drept cap de afis pe Brendan Fraser.
    De data aceasta rolul principal ii va reveni lui Dwayne The Rock... mai mult
  • Surioara mai mica a gemenelor Olsen va juca in drama Martha Marcy May Marlene

    Vineri, 3 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

    Surioara mai mica a gemenelor Olsen va juca in drama Martha Marcy May Marlene Elizabeth Olsen, surioara mai mica a celebrelor doua gemene Mary Kate si Ashley Olsen, va juca in drama “Martha Marcy May Marlene”.
    Ea va interpreta rolul unei tinere femei care locuieste impreuna cu sora ei mai mare dupa ce a scapat de sub influenta unui cult.
    Din distributia filmului vor mai face parte si Hugh Dancy, Sarah Paulson si ... mai mult
  • Molima se va abate iar asupra Hong Kong-ului

    Joi, 2 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

    Molima se va abate iar asupra Hong Kong-ului Producatorul de film american Steven Soderbergh va incepe la sfarsitul lunii filmarile la un thriller numit “Contagion” (Molima) in Hong Kong.
    Alegerea metropolei chineze ca locatie pentru filmarile acestui thriller, ar putea trezi amintiri triste locuitorilor legate de epidemia din 2003 a virusului SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome), povestea din “Contagion” avand ca tema lupta unei echipe internationale de medici cu o posibila pandemie a unui virus mortal.
    Josie Ho actrita-cantareata de origine chineza care a jucat ultima data in “Dream Home” a fost... mai mult
  • George Clooney pregateste distributia pentru Farragut North

    Miercuri, 1 Septembrie 2010, Categoria: Noutati

    George Clooney pregateste distributia pentru Farragut North George Clooney are in plan sa inceapa filmarile dramei cu subiect politic “Farragut North” in luna februarie 2011 si a pus ochii pe Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti si Chris Pine pentru a face parte din distributie.
    “Farragut North” este o drama despre trucurile murdare folosite de politicieni in campania electorala scrisa de un fost membru al Partidului Democrat american, Beau Willimon. Actiunea se desfasoara in orasul Des Moines capitala statului Iowa, cu doar cateva saptamani inainte de marea intalnire a sustinatorilor si membrilor partidului democrat.
    ... mai mult
  • John Cusak va fi Edgar Allan Poe in The Raven

    Marti, 31 August 2010, Categoria: Noutati

    John Cusak va fi Edgar Allan Poe in The Raven Celebrul actor si scenarist american John Cusack il va intruchipa pe nu mai putin faimosul scriitor si poet Edgar Allan Poe, in filmul "The Raven", un thriller bazat pe un scenariu fictional, a carui actiune se petrece pe parcursul ultimelor cinci zile din viata autorului.
    Povestea il prezinta pe Edgar Allan Poe obligat de imprejurari sa devina partenerul unui detectiv, aflat in cautarea unui criminal in serie, care i-a rapit logodnica, si care se inspira din operele autorului in planurile sale criminale.
    Productia va fi regizata de australianul James McTeigue... mai mult
  • Echipa Misiunii Imposibile IV are un nou membru

    Vineri, 27 August 2010, Categoria: Noutati

    Echipa Misiunii Imposibile IV are un nou membru Jeremy Renner va juca alaturi de Tom Cruise in urmatorul film din seria Misiune: Imposibila a carui premiera este prevazuta pentru 16 decembrie 2011.
    A patra “Misiune: Imposibila” va fi regizata de Brad Bird care va da startul filmarilor acestei productii in toamna acestui an.
    Jeremy Renner a obtinut o nominalizare la Oscar pentru rolul facut in “Hurt Locker” unde a interpretat un specialist in dezamorsarea de bombe.
    Studiourile Marvel l-au ales pentru a interpreta personajul Hawkeye in “The Avengers”, iar regizorul Paul Thomas Anderson vrea sa il ... mai mult
  
asdasd