Top 5 filme cu Patrick Swayze

Marti, 15 Septembrie 2009, Categoria: Topuri

Top 5 filme cu Patrick Swayze Ati lacrimat la "Ghost"? Ati simtit magia ritmului in "Dirty Dancing"? Ati zburat pe valuri alaturi de Bodhi in "Point Break"?

Va propunem un top al celor mai populare filme in care l-ati putut vedea pe Patrick Swayze, cel care a luptat cu o boala necrutatoare vreme de 20 de luni si a sfarsit invins. Cel pe care nu-l vom uita niciodata.



5. Donnie Darko

Donnie Darko, un adolescent cu probleme de adaptare la lumea din jur, e salvat de la moarte de un iepure alb urias, pe nume Frank, care il anunta ca lumea se va sfarsi in 28 de zile. Halucinatii? Nebunie? Sau pur si simplu un alt fel de realitate?



4. To Wong Foo Thanks for Everything! Julie Newmar

Trei travestiti pleaca spre Hollywood, dar masina lor se strica pe drum si ii lasa in mijlocul pustietatii, intr-un orasel de provincie. Orasel pe care cele trei "fete" (adica Patrick Swayze, Wesley Snipes si John Leguizamo) il cuceresc curand, cu stilul lor flamboaiant, glumele acide si farmecul irezistibil.



3. Point Break

Agentul FBI Johnny Utah e trimis sa invetsigheze crimele comise de o banda de spargatori de banci care actioneaza deghizati in fosti presedinti ai Statelor Unite (Reagan, Carter, Nixon). Suspectand ca ar putea fi vorba de o trupa de surferi, Utah se imprieteneste cu acestia, incercand sa afle mai multe informatii, dar aici il intalneste pe Bodhi, un surfer care il face sa inteleaga mirajul vietii traite la limita extrema.



2. Dirty Dancing

Frances "Baby" Houseman, o adolescenta de 17 ani, isi petrece vacanta intr-o tabara de vara alaturi de familia sa, ca in fiecare an. Numai ca de data aceasta va avea parte de o lunga vara fierbinte in bratele lui Johnny Castle, un instructor de dans care o invata sa-si puna trupul in valoare si sa traiasca muzica din plin. Magia dansului si miscarile senzuale ii vor purta pe cei doi intr-o furtunoasa poveste de dragoste, dar pentru a-si salva iubirea vor trebui sa lupte impotriva prejudecatilor tuturor celor din jur.



1. Ghost

Omorat brutal pe strada, in timp ce se intorcea de la o intalnire cu iubita lui, Molly, Sam Wheat nu poate trece in lumea de dincolo si spiritul sau ramane o vreme in preajma celor dragi, incercand sa-si gaseasca linistea. Sam afla ca moartea lui nu a fost doar un accident stupid si ca Molly e la randul ei in primejdie, asa ca incearca sa o avertizeze si sa mai traiasca un ultim moment alaturi de ea cu ajutorul unui medium ce poate comunica cu spiritele.

  
asdasd