DVD & Blu-Ray

  • Lansarea documentarului Constantin si Elena

    Joi, 9 Decembrie 2010, Categoria: DVD & Blu-Ray

    Lansarea documentarului Constantin si Elena Participant la peste 40 de festivaluri, premiat la cel mai important festival de film documentar din lume (IDFA) si distribuit in peste 7 tari, documentarul "Constantin si Elena" in regia lui Andrei Dascalescu va fi lansat pe DVD, pe data de 15 decembrie la Muzeul Taranului Roman. Lansarea DVD-ului va fi insotita de o proiectie speciala a filmului incepand cu ora 20:00 in Noul Cinematograf al Regizorului Roman, intrarea fiind gratuita.
    Incepand cu ora 22:30 in Clubul Taranului, Taraful din Clejani va sustine un concert, iar intrarea se va face in urma achizitionarii DVD-ului... mai mult
  • Elvis vine in turneu pe DVD si Blu-ray

    Vineri, 6 August 2010, Categoria: DVD & Blu-Ray

    Elvis vine in turneu pe DVD si Blu-ray Din 4 august, Pro Video pune la dispozitia tuturor impatimitilor muzicii regelui rock’n’roll-ului documentarul Elvis in turneu/Elvis on tour, disponibil atat in varianta DVD, cat si Blu-ray.
    Dupa marele succes inregistrat cu documentarul Elvis:Asa e viata! filmat live in Las Vegas, emblema rock’n’roll-ului isi captiveaza din nou publicul in pelicula Elvis in turneu/Elvis on tour.
    Camerele il vor surprinde pe Elvis Presley pe toata durata turneului sau din aprilie 1972 in cele peste 15 orase din America. Utilizand acelasi procedeu revolutionar de split-screen ... mai mult
  • Matt Damon este Informatorul!, acum pe DVD si Blu Ray

    Vineri, 23 Aprilie 2010, Categoria: DVD & Blu-Ray

    Matt Damon este Informatorul!, acum pe DVD si Blu Ray Actorul cameleonic Matt Damon face senzatie in cea mai recenta comedie a sa – Informatorul!, distribuita pe DVD si Blu Ray incepand cu 14 aprilie, de catre Pro Video.
    Cu mustata si aproximativ 13 kilograme in plus, Matt Damon, detinator al unui premiu Oscar, demonstreaza inca o data tuturor ca talentul sau actoricesc poate fi exploatat la maxim.
    Bazat pe romanul "The Informant: A true story", scris de fostul jurnalist de la publicatia ,,New York Times” – Kurt Eichenwald, filmul este axat pe cele mai celebre scandaluri industriale ale sfarsitului de secol trecut.... mai mult
  • Achizitioneaza acum Saga Amurg: Luna Noua pe DVD si poti castiga super premii

    Miercuri, 31 Martie 2010, Categoria: DVD & Blu-Ray

    Achizitioneaza acum Saga Amurg: Luna Noua pe DVD si poti castiga super premii In perioada 22 martie – 9 mai, Pro Video le ofera fanilor celebrei serii Saga Amurg sansa de a castiga numeroase premii atractive.
    Toti cei care achizitioneaza DVD-ul Saga Amurg: Luna Noua, marcat cu sticker-ul promotional, au ocazia sa intre in cursa pentru cele doua premii puse in joc: 1 Super Player HDX BD1+ Blu Ray Player Extern si 1 Super Player HDX 1000.  Inscrierea in concurs se face pe baza codului unic din flyerul inserat in carcasa DVD-ului. Codul va fi introdus in formularul special din pagina dedicata promotiei pe www.provideo.ro/saga. Tragerea la sorti va avea... mai mult
  • "Adevarul gol-golut" ni se dezvaluie pe DVD si Blu-ray

    Luni, 1 Februarie 2010, Categoria: DVD & Blu-Ray

    "Adevarul gol-golut" ni se dezvaluie pe DVD si Blu-ray In avanpremiera sezonului ticsit cu inimioare si declaratii siropoase de Sf. Valentin, Sony Pictures ne propune un film mai „altfel”: “The Ugly Truth” / „Adevarul gol-golut”, o comedie romantica spumoasa si periculos de sexy, in care Katherine Heigl si Gerard Butler „traduc” comunicarea dintre femeile venusiene si barbatii martieni, dezvaluind, o data pentru totdeauna, secretul relatiilor dintre cele doua sexe. Adevarul se infatiseaza gol-golut, direct pe DVD si Blu-ray. Sunteti gata?
    Abby Richter (Katherine Heigl), producatoarea unui matinal TV cu rate de... mai mult
  • Animatia Disney Up / Deasupra tuturor se lanseaza pe DVD si Blu-ray

    Luni, 14 Decembrie 2009, Categoria: DVD & Blu-Ray

    Animatia Disney Up / Deasupra tuturor se lanseaza pe DVD si Blu-ray Candidata la trofeul Oscar pentru cea mai buna animatie a anului, animatia Disney "Up" / "Deasupra tuturor" isi face aparitia pe DVD si Blu-ray la tanc pentru mult-asteptata vacanta de sarbatori a celor mici si celor mari deopotriva.
    Productia este prima animatie de lung-metraj in format Disney Digital 3D™ si este realizata de aceeasi echipa care ne oferea, acum 14 ani, primul lung-metraj integral digital, relansat de curand in format 3D: "Toy Story". Dupa "WALL•E", "Ratatouille", "The Incredibles" si "Finding Nemo", "Up" ar fi a cincea productie cu care Disney-Pixar... mai mult
  • Harry Potter si Printul Semipur - acum pe DVD si BluRay

    Vineri, 27 Noiembrie 2009, Categoria: DVD & Blu-Ray

    Harry Potter si Printul Semipur - acum pe DVD si BluRay Pro Video si Fun Science au deosebita placere sa va invite la evenimentul de lansare pe DVD si Blu Ray a filmului Harry Potter si Printul Semipur, care va avea loc sambata, 28 noiembrie, cu incepere de la ora 14.00, in Carrefour Orhideea.
    Cea mai recenta ecranizare a francizei cu cele mai mari incasari din toate timpurile, Harry Potter si Printul Semipur ii readuce in atentia fanilor pe celebrii actori Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint, in rolurile faimosilor vrajitori. Acestia incep un nou an scolar in care se vor lupta cu creaturi fantastice, dar in care vor... mai mult
  • Jonas Brothers in concert pe DVD

    Vineri, 9 Octombrie 2009, Categoria: DVD & Blu-Ray

    Jonas Brothers in concert pe DVD Concert si documentar muzical totodata, "Jonas Brothers: The Concert Experience" prezinta povestea de succes a celei mai populare formatii pop din ultimii ani, formata din adolescentii americani Kevin, Joe si Nick Jonas. Acum aveti acces direct in culisele celor mai aclamate spectacole ale lor, ii puteti insoti in turnee, la repetitii, dar si in viata de zi cu zi. O productie Disney disponibila acum pe DVD in versiunea standard 2D si respectiv 3D, insotita de ochelari speciali.
    Originari din New Jersey, The Jonas Brothers si-au facut debutul intr-un episod din "Hannah... mai mult
  • Trilogia The Godfather, acum pe DVD intr-o editie restaurata digital

    Joi, 3 Septembrie 2009, Categoria: DVD & Blu-Ray

    Trilogia The Godfather, acum pe DVD intr-o editie restaurata digital "The Godfather" / "Nasul", ecranizarea romanului omonim al lui Mario Puzo, s-a clasat al doilea in topul celor mai bune 100 de filme, realizat de Institutul American de Film in 2007. La peste 30 de ani de la productia primei parti, trilogia se relanseaza pe DVD laolalta cu doua discuri de interviuri si alte materiale speciale, intr-o editie de colectie, restaurata la calitate digitala si purtand autograful regizorului Francis Ford Coppola. O oferta pe care, vorba Nasului, n-o puteti refuza.
    Distins cu multiple premii si nominalizari si considerat cel mai bun film din istorie... mai mult
  • Coraline isi face curaj pe DVD

    Joi, 3 Septembrie 2009, Categoria: DVD & Blu-Ray

    Coraline isi face curaj pe DVD Avem vesti bune pentru cei mici: se lanseaza pe DVD "Coraline", prima animatie 3D realizata prin tehnica stop-motion, in care fantezia si aventura se imbina spectaculos, reveland povestea magica si multi-premiata scrisa de Neil Gaiman.
    Sub genericul "Ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa se intample", "Coraline" ne prezinta o poveste emotionanta si palpitanta, inspirata de taramul cu vise inselator de frumoase si realitati terifiant de crude in care cresc copiii de astazi. Protagonista este Coraline Jones (Dakota Fanning), o fetita isteata si curioasa care este continuu... mai mult
  
asdasd