Soundtrack

  • Soundtrack: 21

    Miercuri, 19 August 2009, Categoria: Soundtrack

    Daca "21" nu e un film prea grozav (cu tot cu Kevin Spacey in distributie), cu totul altfel stau lucrurile cand e vorba de soundtrack: o compilatie energica, trendy si eclectica in care apar Rihanna si Rolling Stones (remix, deh), MGMT sau Unkle.
    In film se mai aud si "Everybody get dangerous" de la Weezer, "I want you to want me" de la Cheap Trick sau "Music is happiness" de la Octopus Project, insa pe albumul oficial au intrat doar melodiile de mai jos:
    1. You Can't Always Get What You Want (Re-Mixed and Re-Edited by Soulwax) - The Rolling Stones
    2. Time To... mai mult
  • Soundtrack: The Lost City

    Marti, 7 Octombrie 2008, Categoria: Soundtrack

    Soundtrack: The Lost City Andy Garcia a fost regizorul, actorul principal si realizatorul coloanei sonore pentru "Orasul pierdut", cantand si la pian in Lost City Orchestra, trupa de muzicieni din spatele proiectului care a re-creat atmosfera Cubei din anii '50 prin intermediul creatiilor originale ale lui Ernesto Lecuona. Coloana sonora contine si compozitii originale ale lui Garcia, ca si piese clasice de Rolando Laserie, Omar Sosa, Ruben Gonzalez, Bola de Nieve sau Israel "Cachao" Lopez, acestia din urma interpretand versiuni diferite ale aceleasi piese, "Si Me Pudieras Querer", leitmotivul filmului.mai mult
  • Soundtrack: Mamma mia!

    Vineri, 15 August 2008, Categoria: Soundtrack

    Mamma Mia! se anunta unul dintre cele mai relaxate, simpatice si imbucuratoare filme ale toamnei.
    Cel putin pentru mine, combinatia Meryl Streep si ABBA nu poate fi decat una castigatoare. Si cum este vorba de un muzical, coloana sonora este esentiala - ma temeam initial ca o sa tresar oripilata si o sa exclam "Blasfemie!" auzind melodiile cuplului Andersson/Ulvaeus macelarite la Hollywood. Nimic mai gresit (hooray!) - Meryl Streep nu e tocmai Agnetha Fältskog si nici Amanda Seyfried nu aduce a Frida Lyngstad, dar prestatia muzicala este mai mult decat onorabila.
    ... mai mult
  • Inel, inel de aur

    Vineri, 1 August 2008, Categoria: Soundtrack

    Inel, inel de aur Inca nu v-ati hotarat sa vedeti "The Edge of Heaven"? Nu va inspira ideea de film european si, mai mult, turcesc? Va temeti de siroposenii si de plictiseala?
    OK, mai incerc un argument: pe coloana sonora apare Rona Hartner cu melodia de mai jos. N-am gasit un clip mai acatarii pe youtube, dar nu e nevoie sa priviti imaginile (e chiar contra-indicat). Ascultati numai muzica, inchideti ochii si imaginati-va lumina difuza dintr-un club, basii care vibreaza in stomac, trupuri fierbinti dansand senzual. Si o tigara cu iarba.
    Enjoy:
    ... mai mult
  
asdasd