Comunicate

  • Filme romanesti in premiera la Astra Film Cinema Sibiu

    Marti, 6 Mai 2014, Categoria: Comunicate

    Filme romanesti in premiera la Astra Film Cinema Sibiu Astra Film aduce in premiera pentru Sibiu cateva din cele mai recente lungmetraje romanesti, filme care definesc cinematografia romaneasca actuala, apreciate de critici pe plan national, dar si international. In perioada 7-11 mai 2014, cinci proiectii speciale vor delecta publicul cinefil la sala Astra Film Cinema (Piata Mica, nr.11), incepand cu ora 20.
    Miercuri, 7 mai 2014, va fi proiectat filmul lui Nae Caranfil, Closer to the moon, o coproductie internationala, cu nume importante ale cinematografiei mondiale in distributie, precum Vera Farmiga sau Mark Strong. Filmul se... mai mult
  • Filmul Domestic ajunge la Constanta si va avea proiectia de gala in prezenta echipei

    Miercuri, 17 Aprilie 2013, Categoria: Comunicate

    Filmul Domestic ajunge la Constanta si va avea proiectia de gala in prezenta echipei Domestic, unul dintre cele mai asteptate filme ale primaverii, va avea o proiectie de gala la Constanta vineri, 19 aprilie, de la 19.00, la Cityplex din Tomis Mall, in prezenta regizorului Adrian Sitaru si a unor membri ai echipei. Amuzanta si pe alocuri cruda, comedia despre „oameni si animalele care ii iubesc neconditionat” a fost savurata de cateva mii de spectatori, in cinematografele din tara.
    Spectatorii din Constanta vor avea ocazia sa afle de la realizatorii Domestic povesti inedite si intamplari amuzante de pe platourile de filmare ale unor productii in care... mai mult
  • Ambitioasa Lilly Rush redeschide cazuri de crime in sezonul 4 al serialului Cu Sange Rece

    Luni, 7 Ianuarie 2013, Categoria: Comunicate

    Ambitioasa Lilly Rush redeschide cazuri de crime in sezonul 4 al serialului Cu Sange Rece Inteligenta si ambitioasa, Lilli Rush (Kathryn Morris), singura femeie detectiv din Departamentul de omucideri din Philadelphia, redeschide cazuri de crime ramase nerezolvate in sezonul al patrulea al serialului Cu sange rece, care incepe, in premiera, joi, 10 ianuarie 2013, ora 21:00, numai la Diva Universal. In fiecare joi vor fi difuzate cate doua episoade ale serialului, la 21:00 si 22:00.
    Lilli Rush se ocupa de asa numitelele “cold cases” (cazurile nerezolvate) - crime care s-au intamplat cu ani sau chiar zeci de ani in urma si nu au fost solutionate. Pana sa ajunga... mai mult
  • Seara de comedii scurte si premiate la ShortsUP

    Vineri, 13 Ianuarie 2012, Categoria: Comunicate

    Seara de comedii scurte si premiate la ShortsUP Cele mai valoroase scurtmetrajele ale lumii revin la Bucuresti
    Fara juriu. Fara competitie locala. Fara podium si ceremonii, pentru ca toate filmele de la ShortsUP au fost premiate in marile festivaluri de film ale lumii. Iar fiecare eveniment este o sarbatoare a celor mai valoroase filme scurte, aduse la viata de aplauze si de atmosfera inegalabila ShortsUP. in ianuarie, selectia de scurtmetraje are "in obiectiv" combaterea celei mai deprimante luni din an, cum au numit-o psihologii, prin comedii 100%.
    Sambata, 21 ianuarie, de la ora 20.00, la cinematograful Scala... mai mult
  • Scurtmetraje ale unor celebri regizori la ShortsUP Hall of Fame

    Joi, 20 Ianuarie 2011, Categoria: Comunicate

    Scurtmetraje ale unor celebri regizori la ShortsUP Hall of Fame Sambata 22 ianuarie de la 19.00, la Sala Radio, ShortsUP a pregatit un eveniment extraordinar, atat prin filmele din program si muzica live, cat si prin spatiul inedit in care se desfasoara.
    ShortsUP Hall of Fame va incepe cu o selectie de filme scurte semnate Lars von Trier, Tim Burton, Jean-Luc Godard, Roy Anderson si alti cunoscuti regizori ai lumii si se va finaliza cu un concert unplugged complex cu AB4 & friends.
    Fie ca sunt experimente cinematografice sau declaratii artistice foarte personale, filmele de inceput ale unora dintre cei mai titrati regizori ai... mai mult
  • ShortsUP prezinta: MAREA EVADARE

    Miercuri, 8 Decembrie 2010, Categoria: Comunicate

    ShortsUP prezinta: MAREA EVADARE Te amuza, te emotioneaza, te intriga, te socheaza sau iti starnesc curiozitatea de a vedea mai multe. Unele trateaza o tema clasica intr-o maniera clasica, altele experimenteaza, inventand adesea noile reguli ale cinemaului. Marimea conteaza mai putin. E vorba despre scurtmetraje, care prind viata luna de luna in cadrul evenimentelor ShortsUP.
    Pentru sambata, 11 decembrie, de la 20.00, ShortsUP a pregatit o selectie cu cele mai premiate scurtmetraje despre evadari de toate felurile. Evenimentul Marea Evadare va avea loc la Galeriile ArtExpo din cadrul Teatrului National ... mai mult
  • The Light Cinema prezinta in EXCLUSIVITATE in Romania Sezonul The Met: Live in HD 2010-2011 Don Pasquale

    Marti, 9 Noiembrie 2010, Categoria: Comunicate

    The Light Cinema prezinta  in EXCLUSIVITATE in Romania Sezonul The Met: Live in HD 2010-2011 Don Pasquale Seria The Met: Live in HD continua la The Light Cinema Liberty Center cu Don Pasquale, comedia bel canto a lui Donizetti sub bagheta maestrului James Levine. Opera va fi transmisa in direct prin satelit in cinematografe din intreaga lume si la The Light Cinema Bucuresti: Sambata, 13 noiembrie, ora 20:00.
    In rolurile principale ii puteti vedea pe Anna Netrebko acompaniata de Matthew Polenzani, Mariusz Kwiecien si John Del Carlo.
    Don Pasquale (John Del Carlo) este un burlac varstnic care planuieste sa se casatoreasca si sa aiba un mostenitor pentru a-l dezmosteni pe... mai mult
  • Fabrica de Scurt Metraje #11

    Joi, 4 Noiembrie 2010, Categoria: Comunicate

    Fabrica de Scurt Metraje #11 Dupa seara scurt metrajelor rusesti, Spune pe Scurt propune o noua editie a Fabricii de Scurt Metraje.
    Cu peste 100 de participari la festivaluri internationale, cele 13 productii selectate pentru luna Noiembrie, provin din 6 tari: Belgia, Spania, Polonia, Columbia, Romania, Mexic.
    Cele 2 ore de film, propun o disputa intre tragic si comic, intre realitate si absurd si provoaca stari euforice, lacrimi de emotie si in acelasi timp hohote de ras.
    In Bucuresti, evenimentul va avea loc pe 17 Noiembrie, de la ora 20:30 in Club Fabrica (Str. 11 Iunie, nr 50). ... mai mult
  • Zilele Filmului Romanesc

    Miercuri, 3 Noiembrie 2010, Categoria: Comunicate

    Zilele Filmului Romanesc Pe modelul Caravanei "432", care, in 2007, a proiectat filmul premiat cu Palme d’Or in 15 orase din tara – sapte filme romanesti printre care si Autobiografia lui Nicolae Ceausescu, de Andrei Ujica, Marti, dupa Craciun, in regia lui Radu Muntean si Francesca, in regia lui Bobby Paunescu vor fi proiectate intre 5 si 28 noiembrie in Botosani, Braila, Tulcea, Ramnicu Valcea, Alba-Iulia si Sighisoara in cadrul Zilelor Filmului Romanesc. Mai multe detalii gasiti pe www.zilelefilmuluiromanesc.ro sau www.zfr.ro   Evenimentul Zilele Filmului Romanesc... mai mult
  • Festival de film neconventional, weekendul viitor, la Piatra Neamt

    Luni, 20 Septembrie 2010, Categoria: Comunicate

    Festival de film neconventional, weekendul viitor, la Piatra Neamt Weekendul viitor (24-26 septembrie), la Piatra Neamt, are loc o editie inedita a festivalului de film de scurt-metraj Filmul de Piatra.
    Timp de trei zile, orasul va fi cuprins de o sarbatoare a filmului si a artelor, organizatorii pregatind un program inedit care contine, pe langa proiectiile de film, concerte, spectacole multimedia si chiar piese de teatru. Totul, in aer liber si gratuit!
    Ceea ce face festivalul si mai special, sunt cele doua locatii principale:
    Vineri, proiectiile, concertele si celelalte surprize au loc in inima orasului, in Piata de la Turnul... mai mult
  
asdasd