Comunicate

  • The Tudors-sezonul 3 din 4 septembrie la HBO Romania

    Marti, 1 Septembrie 2009, Categoria: Comunicate

    The Tudors-sezonul 3 din 4 septembrie la HBO Romania Incepand cu data de 4 septembrie, HBO e incantat sa va ofere, in premiera si in exclusivitate, cel de-al treilea sezon din productia Showtime Dinastia Tudorilor, serialul de epoca ce se concentreaza pe faptele politice si aventurile sangeros-sentimentale ale celui mai controversat rege britanic din istorie, Henric al VIII-lea (Jonathan Rhys Meyers).
    Cel de-al treilea sezon incepe, temporal vorbind, in mai 1536, imediat dupa decapitarea sotiei cu numarul 2, Anne Boleyn si, pret de 8 episoade, creatorul si scenaristul Michael Hirst, „antrenat” tematic la filme... mai mult
  • Ashton Kutcher - Playboy de L.A.

    Miercuri, 12 August 2009, Categoria: Comunicate

    Ashton Kutcher - Playboy de L.A. Lipsit de principii si scrupule, Ashton Kutcher intra perfect in rolul infidelului de profesie in filmul Playboy de L.A., o comedie extrem de sexy si provocatoare, care va putea fi vizionata din 21 august in premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, Light Cinema, Cinema City Cluj, Timisoara si Bacau, Odeon Cineplex Cluj.
    La premiera filmului Playboy de L.A./ Spread din cadrul Festivalului de Film Sundance, Ashton Kutcher a fost insotit de superba Demi Moore, aceasta parand extrem de incantata de prestatia mult mai tanarului sau sot. Intrebat de... mai mult
  • Calatoria lui Gruber incepe pe 4 septembrie

    Luni, 3 August 2009, Categoria: Comunicate

    Calatoria lui Gruber incepe pe 4 septembrie Cel mai recent film al regizorului Radu Gabrea, "Calatoria lui Gruber", va intra pe 4 septembrie in cinematografele din tara.
    Actiunea filmului este plasata in anul 1941, la scurt timp de la atacarea Rusiei Sovietice de catre Germania si Romania. Curzio Malaparte, scriitor italian (avea sa scrie in anul 1944 celebrul si cutremuratorul roman Kaputt) si corespondent de razboi pentru "Corriere della Sera", in drumul sau catre front ajunge la Iasi. Malaparte sufera de o alergie severa si unica sa posibilitate de a se vindeca este sa gaseasca un medic evreu pe nume Josef Gruber.... mai mult
  • Dragostea din tei - by Bruno

    Miercuri, 22 Iulie 2009, Categoria: Comunicate

    Dragostea din tei - by Bruno Dupa ce in 2006, prin intermediul lui Borat, ii aducea in centrul atentiei pe taranii din Glod, de aceasta data Sacha Baron Cohen le mentioneaza in noua sa comedie, BRUNO, pe fetele de la Indiggo si include pe spotul de promovare a filmului arhicunoscuta piesa a trupei O-Zone, "Dragostea din tei".
    Dublu castigator al Premiilor BAFTA, Sacha Baron Cohen nutreste un interes vizibil pentru Romania, pe care a tinut sa o includa si in noul sau film BRUNO, o socanta si extrem de amuzanta comedie, care din 31 iulie va avea premiera in cinematografele de la noi.
    Conform spuselor... mai mult
  • Michelle Pfeiffer surprinsa in pat cu un pusti de 19 ani

    Miercuri, 15 Iulie 2009, Categoria: Comunicate

    Michelle Pfeiffer surprinsa in pat cu un pusti de 19 ani Din 17 iulie, Michelle Pfeiffer face senzatie pe marile ecrane, in rolul unei veritabile curtezane si va putea fi admirata in intreaga-i splendoare in scene de-a dreptul incendiare in compania unui pusti de 19 ani, in superba ecranizare Curtezana. Filmul va avea premiera din 17 iulie in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Odeon Cineplex (Cluj) si Cinema City din Timisoara, Cluj si Iasi, fiind distribuit de MediaPro Distribution.
    Spre deliciul fanilor, Michelle Pfeiffer isi marcheaza revenirea cu un rol unic, complet diferit de cele care au consacrat-o... mai mult
  • Oferte de vara la The Light Cinema

    Vineri, 10 Iulie 2009, Categoria: Comunicate

    The Light Cinema Liberty Center, impreuna cu partenerii sai, invita toti iubitorii de film sa se bucure de oferte deosebite in aceasta vara:
    Crazy Tuesday: 10 Ron pentru orice film digital si 15 Ron pentru orice film 3D
    Daca e marti, e Crazy Tuesday la The Light Cinema si ai super preturi toata ziua: 10 RON pentru orice film digital si 15 RON pentru orice film 3D, cu exceptia avanpremierelor.
    Orange Wednesdays: 2 bilete la pret de 1!
    Daca e miercuri, e Orange film! 2 bilete la pret de 1! Trimite FILM prin SMS la 241. Poti beneficia de doua bilete la pretul... mai mult
  • Juriul Concursului European de Scenarii Nisi Masa

    Luni, 22 Iunie 2009, Categoria: Comunicate

    Juriul Concursului European de Scenarii Nisi Masa Juriul pentru Etapa Nationala a concursului European de Scenarii Nisi Masa a fost stabilit. El va fi format din criticul de film Andrei Gorzo, regizorul Paul Negoescu si scenarista Ana Agopian. Jurizarea scenariilor va avea loc in perioada 1 august - 15 septembrie, iar rezultatele selectiei vor fi anuntate cel mai tarziu in data de 30 septembrie.
    Concursul de Scenarii Nisi Masa, aflat la a 8-a editie, se adreseaza tinerilor scenaristi, profesionisti sau amatori, si ofera posibilitatea promovarii pe plan european a scenariilor inscrise si a autorilor lor. Concursul se... mai mult
  • Scurtmetrajele si publicul romanesc - o relatie dificila

    Luni, 15 Iunie 2009, Categoria: Comunicate

    Festivalul international de scurtmetraje Future Shorts, adus in Romania de Asociatia ORICUM si Feeder.ro, in parteneriat cu Vodafone Romania, organizeaza pe 26 iunie prima editie a maratonului de scurtmetraje NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE.
    Personalitati ale Noului Val din cinematografia romaneasca vor prezenta publicului scurtmetrajele care le-au adus inspiratie si pe care nu le-au putut uita. Pe langa filmele scurte recomandate de Corneliu Porumboiu, Cristian Mungiu, Tudor Giurgiu, Cristi Puiu sau Radu Jude, publicul va mai putea vedea aproximativ 7 ore de filme. Premiere... mai mult
  • Inscrieri la concursul de scenarii Nisi Masa

    Vineri, 17 Aprilie 2009, Categoria: Comunicate

    Asociatia Culturala Control N organizeaza in perioada 15 aprilie – 31 iulie 2009 etapa nationala a Concursului de Scenarii NISI MASA. Concursul se desfasoara pentru al 8-lea an in Europa si este unul dintre cele mai cunoscute concursuri europene adresate pasionatilor de cinema.

    Asociatia Culturala Control N a fost fondata in ianuarie 2009 si are ca scop promovarea cinematografiei autohtone pe plan international, organizarea de activitati educationale in domeniul cinematografiei si descoperirea de noi talente intre iubitorii de film.
    Din aprilie 2009,... mai mult
  • Adela Popescu isi face public jurnalul de filmare de la Weekend cu mama

    Marti, 17 Februarie 2009, Categoria: Comunicate

    Adela Popescu isi face public jurnalul de filmare de la Weekend cu mama In urma cu doi ani si jumatate, un simplu telefon transforma o zi obisnuita de vacanta a Adelei Popescu intr-una din cele mai fericite din viata ei. Telefonul o anunta ca luase castingul la care tocmai participase – concret, detinea rolul principal din "Weekend cu mama", un lungmetraj in regia lui Stere Gulea, cu un subiect extrem de actual: destinul unei adolescente abandonate de mama sa, care a plecat in strainatate in cautarea unei vieti mai bune.
    Cu doar cateva saptamani inainte, Adela trecuse cu brio examenul de admitere la UNATC, insa recunostea ca vestea noului rol... mai mult
  
asdasd