Filmul Domestic ajunge la Constanta si va avea proiectia de gala in prezenta echipei

Miercuri, 17 Aprilie 2013, Categoria: Comunicate

Filmul Domestic ajunge la Constanta si va avea proiectia de gala in prezenta echipei Domestic, unul dintre cele mai asteptate filme ale primaverii, va avea o proiectie de gala la Constanta vineri, 19 aprilie, de la 19.00, la Cityplex din Tomis Mall, in prezenta regizorului Adrian Sitaru si a unor membri ai echipei. Amuzanta si pe alocuri cruda, comedia despre „oameni si animalele care ii iubesc neconditionat” a fost savurata de cateva mii de spectatori, in cinematografele din tara.

Spectatorii din Constanta vor avea ocazia sa afle de la realizatorii Domestic povesti inedite si intamplari amuzante de pe platourile de filmare ale unor productii in care s-au intalnit actori cu experienta, copii si cinci personaje necuvantatoare: un iepure, o gaina, o pisica, un caine si un porumbel. Filmul ruleaza din 12 aprilie la Cityplex.

In premiera, filmul Domestic, in regia lui Adrian Sitaru, poate fi vazut si de spectatorii din afara tarii, in FullHD, simultan cu lansarea in cinematografele din Romania, pe www.webkino.ro. Costul unui „bilet” electronic, cu toate taxele incluse, este de 5 dolari. Plata poate fi efectuata cu cardul sau prin serviciul PayPal. Sistemul este disponibil si pe telefon mobil si tableta, daca posesorii au instalata aplicatia Vimeo.

Cu un imaginar minunat, dar si dureros de real, Domestic este povestea copiilor, adultilor si a animalelor care convietuiesc sperand la o viata mai buna. Protagonisti sunt cativa vecini de bloc si cativa simpatici locatari necuvantatori: un iepure, o gaina, o pisica, un caine si un porumbel. Din distributie fac parte Adrian Titieni si fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Voda, Ioana Flora, Sergiu Costache si Dan Hurduc (9 ani).

Adrian Sitaru a mai regizat lungmetrajele Pescuit sportiv (2008) si Din dragoste cu cele mai bune intentii (2011), ambele premiate in numeroase festivaluri.
  
asdasd