Pescuit sportiv... in Franta!

Marti, 20 Ianuarie 2009, Categoria: Noutati

Pescuit sportiv... in Franta! Filmul regizorului Adrian Sitaru, Pescuit Sportiv, are azi premiera de gala in Franta.

Evenimentul va avea loc la faimosul Centru Pompidou din Paris, in prezenta a numeroase personalitati franceze.

Din partea echipei filmului, vor fi prezenti regizorul si actrita Maria Dinulescu.

Intrebat ce asteptari are legate de lansarea din Franta, regizorul Adrian Sitaru a declarat : "Dupa proiectia de la ANGERS, unde publicul a reactionat foarte bine , sunt optimist. Dar asta uneori nu inseamna nimic mai ales cand competitia este extrem de mare. In Franta sunt lansate in cinema saptamanal in jur de 14 filme, in saptamana lansarii filmului meu fiind de exemplu 15. Pentru un film de acest gen e destul de greu. Dar sunt foarte optimist avand un distribuitor bun si mai nou premiul de la Palm Springs!"

"Pescuit Sportiv" reprezinta filmul de debut in lung metraj al regizorului Adrian Sitaru si a beneficiat de numeroase critici pozitive la festivalurile la care a participat. Cel mai recent succes il reprezinta castigarea Marelui Premiu al sectiunii New Voices, din cadrul Festivalului International de Film de la Palm Springs, editia cu numarul 20, desfasurat in perioada 6-19 ianuarie.

In Romania, filmul va fi lansat pe 13 februarie.

Incepand de astazi, este disponibil site-ul oficial www.pescuitsportivthemovie.com, unde cei interesati pot gasi ultimele informatii despre film.
  
asdasd