Cineclub NEXT - ultima editie pe 2008

Vineri, 12 Decembrie 2008, Categoria: Noutati

Cineclub NEXT - ultima editie pe 2008 Pentru ultima data in 2008, NexT va invita la CineClub: "In slujba regelui Angliei / I Served the King of England" in regia lui Jiri Menzel, film nominalizat la Ursul de Aur la Berlin si castigator al premiului FIPRESCI la acelasi festival, in 2007.

Evenimentul va avea loc luni, 15 decembrie, ora 19.15, la Cityplex (cinematograful din cadrul City Mall). Invitatul acestei editii va fi Adrian Sitaru, regizorul scurt metrajului Valuri (premiat in 2007 cu Leopardul de Aur la Locarno, Cel mai bun scurt metraj la Sarajevo Film Festival, Marele Premiu Bayard d’Or la Namur) si al lung metrajului "Pescuit Sportiv" (castigator la Festivalul International de la Salonic, editia de anul acesta, al premiului Silver Alexander si al premiului de interpretare feminina, acordat ex aequo pentru Maria Dinulescu si Ioana Flora). "Pescuit Sportiv" se va lansa in cinematografele din Romania la inceputul anului viitor.

Dupa proiectie, ca de obicei, publicul este invitat sa ramana la discutia cu invitatul special, moderata de criticul de film Andrei Gorzo.

Intrarea este libera.
  
asdasd