Pescuit sportiv

Hooked

 


Anul: 2008

Durata: 84min

Regia: Adrian Sitaru

 

Sinopsis:

Mihai este profesor de matematica in Bucuresti, nefericit din cauza compromisurilor cerute de directoarea scolii. Pentru a se relaxa dupa o saptamana stresanta, Mihai si iubita lui, Mihaela, ies din Bucuresti la un picnic pe malul unui lac.   Dar ziua ia un curs diferit cand Iubi loveste cu masina o prostituata, la marginea unui drum neasfaltat din afara Bucurestiului. Acest accident da nastere unei dispute intre cei doi: Iubi vrea sa ascunda accidentul iar Mihai, moralist, nu poate accepta asa ceva. Insa agresiva Iubi castiga in detrimentul blandului Mihai. Hotarasc impreuna ca cel mai bun loc de a scapa de accidentata este padurea din apropiere.
Insa prostituata, care isi pierduse cunostinta, isi revine. Cei doi se eschiveaza pretinzand ca au gasit-o ranita pe marginea drumului, iar Ana - prostituata - se autoinvita la picnic.   Incet, incet, Ana se strecoara in viata cuplului, agresand-o subtil pe Iubi, fermecandu-l pe Mihai, mimand indiferenta cand sunt toti impreuna. Aparent cu cele mai bune intentii, ea ii minte si ii manipuleaza. Comportamentul ei scoate la iveala incetul cu incetul tensiunile din cuplu, faptul ca Iubi este casatorita cu un alt barbat, iar Mihai este un iubit chinuit de o relatie pe care si-ar dori-o oficializata. Si nu in ultimul rand, Mihai descopera in Ana o fiinta senzuala si interesanta, motiv de gelozie si posesivitate din partea lui Iubi.   Cuplul isi dezvaluie fapta, Mihai se "spovedeste" Anei, Iubi ii ofera bani. Dar Ana nu-si doreste in schimb decat iubirea lor, atat de mult incat le face in particular propuneri sexuale. Prinsi intre ciocan si nicovala cuplul explodeaza intr-o cearta finala ireversibila dar, in acelasi timp, purificatoare.

Imagini:

   
 •  

Extensiile acceptate sunt jpg, gif, png, bmp.

Se pot incarca maxim 20 poze odata.Tine apasat tasta Ctrl pentru a putea selecta mai multe poze.


Trebuie sa fii logat pentru a incarca poze! Acceseaza cont sau Creeaza un cont nou

Comentarii   Optiuni
 
 • ammona ammona / 16 Oct 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  `Un film romanesc atipic, ce prezinta ­problemele si increderea sau neincrederea ­intr-un cuplu, toate scoase la lumina si ­rezolvate inconstient de o prostituata. Mi-a ­placut enorm povestea filmului si mai eles doza ­de imprevizibil.

 • scrumbie scrumbie / 20 Iul 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Atmosfera tensionata din primul moment. Actorii ­privesc direct in camera. Imi ciulesc urechile ­pentru ca nu se aude prea bine. Mihaela si ­Mihai, aparent sot si sotie, ­lasa in urma orasul prafuit si stresant pentru o ­oaza de liniste si aer curat. Curand aflam ca ­Mihaela (iubi) e sotia altuia (a lui ­pisi), iar Mihai, profesorasul ­de matematica, proaspat demisionat ­pentru ca nu tolereaza compromisurile, e ­amantul. Lucrurile se complica cand in fata ­masinii pe drumul de langa padure apare (din ­senin?) Ana, o prostituata. Mintita c-a ­fost gasita la marginea padurii, Ana nu ­mai conteneste cu ce-cuplu-minunat, ­baiat-deosebit si alte texte la care pun botu ­barbatii. Mai aflam ca Ana nu e prima data ­lovita de masina. Victima se transforma pe ­nesimtite in calau si se apuca sa scormoneasca ­problemele celor doi pentru ca ­se-vede-ca-ceva-rotite-nu merge; ii prinde in ­carlig cand pe unul cand pe celalalt si-i arunca ­inapoi in apa pentru a arunca din nou momeala. ­Refuza banii in schimbul unor propuneri ­ireverentioase, iar la sfarsit il ­plateste pe Mihai (inainte si la tariful ­binecunoscut) ca sa vina in padure sa-si ia la ­revedere. Dupa o zi incendiara, Ana se ­retrage la marginea padurii, in ­asteptarea unei noi aventuri.

 • Bubulina Bubulina / 12 Feb 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  Nu are.. sorry about that. Pana rezolvam ­noi, asta e linkul bun ­http://www.youtube.com/watch?v=IR6USs8Dcvc

 • scrumbie scrumbie / 12 Feb 2009 (de mai mult de 1 an) ArataAscunde

  ce legatura are versiunea trailer accesata din ­homepage cu filmul acesta?

 
 
 

Fani

 • Adrianoflynno (adrianoFlynno)
 • Adelamarcov (AdelaMarcov)
 • Ammona (ammona)
 • Ion_giovani (ion_giovani)
 • Scrumbie (scrumbie)
 
  
asdasd