Comunicate

  • Scurtmetrajele prind viata pe 19 iunie, in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara

    Luni, 7 Iunie 2010, Categoria: Comunicate

    Scurtmetrajele prind viata pe 19 iunie, in Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara Sambata, 19 iunie, ShortsUP, cu sprijinul Vodafone Romania, prezinta editia a doua a asteptatului maraton de scurtmetraje NOAPTEA LUNGA A FILMELOR SCURTE. O selectie impresionanta cu filmele scurte premiate in 2009-2010 la cele mai apreciate festivaluri ale lumii se afla deja la linia de start a maratonului de o noapte ce va avea loc, in Bucuresti, la Teatrul National, Galeriile ArtExpo. Evenimentul se extinde anul acesta si la Cluj, Iasi si Timisoara.
    Pe 19 iunie, de la 20.00, cinefilii se vor putea bucura de marele castigator la Oscar 2010, de filmele care au luat Ursul... mai mult
  • The Big Four (METALLICA, SLAYER, MEGADETH, ANTHRAX) LIVE HD la The Light Cinema Liberty Center

    Miercuri, 2 Iunie 2010, Categoria: Comunicate

    The Big Four (METALLICA, SLAYER, MEGADETH, ANTHRAX) LIVE HD la The Light Cinema Liberty Center Pentru o singura noapte metalisti din intreaga lume vor trai o experienta unica: Marti, 22 iunie, Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax vor performa impreuna pe o singura scena si datorita tehnologiei prin satelit, poti trai acest eveniment unic in istorie alaturi de fani de pe tot mapamondul.
    Concertele Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax care vor avea loc pe 22 iunie, in cadrul Sonisphere Bulgaria, vor fi transmise live in 800 de cinematografe din intreaga lume, printre care si The Light Cinema Liberty Center din Bucuresti.
    Transmisiunea Live HD va incepe marti,... mai mult
  • Se cauta Un cuplu mortal

    Marti, 1 Iunie 2010, Categoria: Comunicate

    Se cauta Un cuplu mortal Daca din 11 iunie Ashton Kutcher si Katherine Heigl sunt un Un cuplu mortal pe ecranele de cinema, MediaPro Distribution cauta din acest moment un cuplu mortal in carne si oase.
    Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.uncuplumortal.com, iar daca sunteti amuzanti, certareti, amatori de senzatii tari, frumosi sau…nebuni, nu ezitati sa va inscrieti si sa demonstrati ca sunteti un cuplu cel putin la fel de mortal ca Ashton Kutcher si Katherine Heigl.
    Va asteapta o petrecere ca-n filme, la piscina, pe 12 iunie, la Daimon Club, unde 10 cupluri vor avea ocazia sa... mai mult
  • Targ de film la Carturesti Cluj

    Joi, 20 Mai 2010, Categoria: Comunicate

    Targ de film la Carturesti Cluj Pe perioada TIFF-ului, libraria Carturesti Cluj se transforma intr-un loc de intilnire a cinefililor.
    Ii asteptam in ceainarie si pe tarasa, cu reducere la toate produsele pe care le servim, dar si la targul de film pe care-l pregatim – o selectie atenta de dvd-uri, carti si reviste de film, albume si coloane sonore, toate la preturi speciale. Pentru cei care cauta un suvenir vom avea produse personalizate TIFF, ceaiuri, accesorii si delicatese.
    In seara zilei de 2 iunie gazduim si o proiectie de foarte scurt metraje, organizata cu ajutorul Centrului Cultural Francez... mai mult
  • Cannes Film Festival - transmisie LIVE HD la The Light Cinema

    Luni, 10 Mai 2010, Categoria: Comunicate

    Cannes Film Festival - transmisie LIVE HD la The Light Cinema The Light Cinema Liberty Center si Ro Image prezinta in exclusivitate si pentru prima data in salile de cinema din Romania Deschiderea festivalului de film de la Cannes - transimisie LIVE HD de la Cannes, Miercuri, 12 mai, ora 19.45 (bilet: 10 lei).
    Transmisia Live de la Cannes va fi urmata de premiera filmului "Robin Hood" la The Light Cinema - Miercuri, 12 mai, ora 21.00 (bilet: 26 lei)
    The Light Cinema Liberty Center este singurul cinematograf din Romania, alaturi de alte 40 cinematografe din Europa (Austria, Elvetia, Germania, Polonia, Irlanda, Belgia, Olanda,... mai mult
  • S-a dat startul marii recrutari de supereroi

    Luni, 26 Aprilie 2010, Categoria: Comunicate

    S-a dat startul marii recrutari de supereroi Cu ocazia lansarii filmului Kick-Ass in cinematografe, MediaPro Distribution ii invita pe toti supereroii fara puteri sa intre pe kickass.hmultiplex.ro pana pe 16 mai, sa-si creeze propriul personaj si sa se inscrie la marea recrutare.
    Daca nu poti sa zbori, sa vezi prin ziduri sau sa citesti ganduri nu-i nicio problema, pentru ca nici supereroii din Kick-Ass nu pot. Tocmai asta ii face atat de speciali. Fa cunostinta cu Kick-Ass, Hit Girl, Red Mist si Big Daddy si creeaza-ti propriul personaj pe kickass.hmultiplex.ro.
    Inscrie-te completand formularul de pe site. ... mai mult
  • Brad Pitt kicks ass!

    Marti, 20 Aprilie 2010, Categoria: Comunicate

    Brad Pitt kicks ass! Prezent mereu in lumina reflectoarelor datorita rolurilor sale de succes, Brad Pitt revine pe marile ecrane in calitate de producator al filmului Kick-Ass, o comedie de actiune extrem de asteptata, care din 23 aprilie va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni, Cluj, Pitesti, Iasi), Cityplex (Constanta) si Lotus (Oradea).
    Aflat in Europa impreuna cu sotia sa, Angelina Jolie, Brad Pitt a facut deliciul sutelor de fani, la aparitia pe covorul rosu al premierei filmului Kick-Ass. Cunoscut deopotriva pentru talentul actoricesc,... mai mult
  • Poker este cel mai vizionat film romanesc al anului

    Miercuri, 14 Aprilie 2010, Categoria: Comunicate

    Poker este cel mai vizionat film romanesc al anului La 80 de ani, Sergiu Nicoalescu se poate mandri ca reuseste sa aduca in continuare un numar impresionant de spectatori in cinematografe, dupa ce in weekendul de lansare cel mai recent film al sau, "Poker", a fost vizionat de 7182 de spectatori si a generat incasari de aproximativ 130.000 de lei.   Un real succes de public, Poker a fost distribuit in 8 copii si a surclasat celelalte premiere romanesti ale anului, respectiv filmele "Eu cand vreau sa fluier, fluier", care a fost distribuit in 10 copii, realizand 7103 spectatori in primul weekend si... mai mult
  • TV PAPRIKA isi cauta bucatar!

    Joi, 8 Aprilie 2010, Categoria: Comunicate

    TV PAPRIKA isi cauta bucatar! TV Paprika, postul de televiziune cu tematica gastronomica, organizeaza incepand cu data de 1 Aprilie un concurs de casting, la finalul caruia si-a propus sa indetifice noua imagine a canalului - bucatarul TV Paprika!
    Ai talent in arta culinara si te descurci in fata camerei de filmat? Poti sa devii imaginea TV Paprika foarte usor! Tot ce trebuie sa faci este sa uploadezi un videoclip de prezentare cu si despre tine, pe unul din portalurile care permit postarea de continut video (de exemplu Youtube, Vimeo etc.).
    Inregistrarea poate fi in bucatarie, la frontul de lucru,... mai mult
  • Robert Pattinson provoaca isterie si cu noul sau film

    Miercuri, 10 Martie 2010, Categoria: Comunicate

    Robert Pattinson provoaca isterie si cu noul sau film Aflat in New York, cu ocazia celui mai recent proiect al sau, Aminteste-ti de mine, Robert Pattinson nu a putut scapa de fanii care au luat cu asalt platourile de filmare, coplesindu-l pe actor cu blitzurile aparatelor de fotografiat. Remember me / Aminteste-ti de mine prezinta o poveste de dragoste extrem de emotionanta, care, incepand cu 12 martie, va putea fi vizionata si de fanii actorului din Romania, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni si Bacau), Scala si Odeon Cineplex (Cluj).
    Desi in Aminteste-ti de mine Robert... mai mult
  
asdasd