S-a dat startul marii recrutari de supereroi

Luni, 26 Aprilie 2010, Categoria: Comunicate

S-a dat startul marii recrutari de supereroi Cu ocazia lansarii filmului Kick-Ass in cinematografe, MediaPro Distribution ii invita pe toti supereroii fara puteri sa intre pe kickass.hmultiplex.ro pana pe 16 mai, sa-si creeze propriul personaj si sa se inscrie la marea recrutare.

Daca nu poti sa zbori, sa vezi prin ziduri sau sa citesti ganduri nu-i nicio problema, pentru ca nici supereroii din Kick-Ass nu pot. Tocmai asta ii face atat de speciali. Fa cunostinta cu Kick-Ass, Hit Girl, Red Mist si Big Daddy si creeaza-ti propriul personaj pe kickass.hmultiplex.ro.

Inscrie-te completand formularul de pe site. Uploadeaza o poza recenta, da-i un nume supereroului tau, descrie-i costumatia si abilitatile si cel mai important nu uita sa-ti pui prietenii sa te voteze. Asta pentru ca cele mai votate 4 propuneri vor fi aduse la viata. Castigatorii vor primi tricouri si cani cu personajele propuse si bineinteles foarte multe invitatii la film. Lista intreaga a premiilor este disponibila pe kickass.hmultiplex.ro.



Filmul Kick-Ass a luat nastere din succesul nebun al seriei de benzi desenate cu acelasi nume. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan inrait al eroilor virtuali, isi alege un nume impunator, un costum pe masura si incepe sa imparta dreptate in stanga si in dreapta prin oras, ignorand total faptul ca el nu detine puteri supernaturale. Din acel moment, viata lui incepe sa se schimbe ireversibil, curajul sau nebunesc inspirand o adevarata cultura urbana. Dave face echipa cu alti trei vigilanti la fel de infocati: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloë Moretz) si tatal acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage).
  
asdasd