Twilight la Cinema PRO

Luni, 19 Ianuarie 2009, Categoria: Diverse

Twilight la Cinema PRO Vineri, 23 ianuarie, cu incepere de la orele 20.00, va avea loc la CinemaPRO mult-asteptata premiera a filmului "Twilight"/ "Amurg" in Romania, un super eveniment de gala de la care nu vor lipsi cele mai in voga vedete ale momentului.

O calatorie in lumea supranaturala a vampirilor, premiera filmului Amurg in Romania va fi omagiata pe cele mai alerte ritmuri de dans, printr-un show special de street dance oferit de trupa Jackpot.

Cu incasari de peste 260 de milioane de dolari in intreaga lume, Amurg este o nonconformista poveste de dragoste, dintre un vampir si o muritoare, o prima ecranizare din seria celor patru carti care alcatuiesc saga scriitoarei Stephenie Meyer.

Cu peste 25 de milioane de exemplare vandute in intreaga lume, seria de romane scrise de Stephenie Meyer, din care face parte si Amurg, s-a bucurat de un imens succes, romanul fiind disponibil in momentul de fata si in Romania, lansat de catre editura RAO.



Amurg aduce pe marile ecrane povestea de dragoste moderna si plina de actiune dintre un vampir si o muritoare. Bella Swan (Kristen Stewart) a fost intotdeauna o persoana diferita, care a preferat sa ramana in afara grupurilor de fete populare din liceul sau din Phoenix. Nici atunci cand mama ei se recasatoreste si o trimite pe Bella sa locuiasca cu tatal sau intr-un orasel ploios numit Forks, din statul Washington, ea nu se asteapta sa se produca vreo schimbare majora in viata ei. Pana cand il intalneste pe misteriosul si ciudat de frumosul Edward Cullen (Robert Pattinson), un baiat cum nu a mai intalnit vreodata. Inteligent si spiritual, el pare ca vede pana in sufletul ei. Curand, Bella si Edward se vad prinsi intr-o poveste de dragoste pasionala si incontestabil neortodoxa. Ca orice vampir, Edward este nemuritor. Dar nu are colti si nu bea sange uman; Edward si familia sa sunt unici printre vampiri in ceea ce priveste stilul de viata. Pentru Edward, Bella este ceea ce a asteptat timp de 90 de ani – sufletul lui pereche. Dar ce se va intampla cu Edward si Bella atunci cand James (Cam Gigandet), Laurent (Edi Gathegi) si Victoria (Rachelle Lefevre), vampirii dusmani de moarte ai familiei Cullen, vin in oras, cu scopul de a o gasi pe Bella?

Fanii filmului "Twilight/ Amurg" sunt asteptati la premiera de gala a filmului, de vineri, 23 ianuarie, ora 20.00, la CinemaPRO, pentru a vedea alaturi de vedete filmul care a fascinat intreaga lume.
  
asdasd