Twilight - lansat pe DVD

Miercuri, 25 Martie 2009, Categoria: DVD & Blu-Ray

Twilight - lansat pe DVD 3 milioane de copii vandute intr-o singura zi, in SUA. Asa arata o prima situatie a filmului "Twilight/ Amurg", din momentul lansarii sale pe suport DVD.

Mult asteptata productie va fi lansata pe DVD in Romania, de Pro Video, din 26 martie.

Cu peste 260 de milioane de incasari, "Amurg" se bucura de o larga notorietate, iar conform primelor vanzari de DVD, productia se situeaza in top 5 cele mai bine vandute filme, alaturi de "Piratii din Caraibe: La capatul lumii", "Cavalerul Negru", "Harry Potter si Ordinul Phoenix".

"Amurg" este prima ecranizare din seria celor 4 carti, care alcatuiesc saga autoarei Stephenie Meyer, productie care respecta fidel actiunea cartii. Povestea de dragoste plina de pasiune si neprevazut dintre o adolescenta si un vampir misterios si irezistibil a devenit fenomen cultural, ce a atras fani din intreaga lume. Actorul principal din Amurg este interpretat de Robert Pattinson, cel care in celebra serie Harry Potter il interpreta pe Cedric Diggory.

Ceea ce l-a atras pe producatorul peliculei, Greg Mooradian, la aceasta poveste, nu a fost latura sa exotica, ci mai degraba universalitatea ei : "S-au facut mii de filme cu vampiri. Ceea ce il deosebeste pe acesta este povestea de dragoste. In aceasta poveste vampirismul este, pur si simplu, o metafora a pasiunii adolescentine, pentru acel sentiment de « Te vreau, dar nu te pot avea ». "

Din 26 martie, Pro Video va lansa in toata tara filmul "Amurg" pe DVD, ce va fi disponibil in marile centre comerciale si magazinele de specialitate la un pret recomandat de 52,9 Ron.

  
asdasd