Vampirii vor intampina vedetele la premiera de gala Amurg

Vineri, 23 Ianuarie 2009, Categoria: Diverse

Vampirii vor intampina vedetele la premiera de gala Amurg Anda Adam si Victor Slav, Dana Rogoz, Adela Popescu, Animal X, Marius Nedelcu si Alexandra Seles, Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina sunt doar cateva dintre vedetele care vor fi prezente in aceasta seara la CinemaPRO, unde cu incepere de la ora 20.00, va avea loc premiera de gala a mult-asteptatului film Amurg/ Twilight.

In plus, in aceasta seara oaspetii vor fi intampinati pe covorul rosu de vampiri veritabili si vor putea asista la un show memorabil de street dance oferit de trupa Jackpot, din care nu va lipsi legendara coregrafie a piesei Thriller.

Regizorul Catherine Hardwicke aduce la viata un fenomen literar mondial in Amurg, povestea de dragoste plina de pasiune si neprevazut dintre o adolescenta si un vampir irezistibil. Kristen Stewart ("Into the Wild") si Robert Pattinson ("Harry Potter and the Order of the Phoenix") ii interpreteaza pe acesti Romeo si Julieta postmoderni, intr-o aventura plina de actiune si suspans, condimentata cu note de supranatural.

Prima ecranizare din seria celor patru romane scrise de celebra autoare Stephenie Meyer, "Amurg/ Twilight" poate fi vizionat de astazi si pe marile ecrane din Romania, distribuit de MediaPro Distribution.

Nu rata bliturile aparatelor foto, covorul rosu, vampirii si ploaia de vedete, care te asteapta in aceasta seara cu incepere de la ora 20.00, la CinemaPRO, la premiera de gala a filmului care a facinat o lume intreaga, "Amurg/ Twilight".

  
asdasd