Achizitioneaza acum Saga Amurg: Luna Noua pe DVD si poti castiga super premii

Miercuri, 31 Martie 2010, Categoria: DVD & Blu-Ray

Achizitioneaza acum Saga Amurg: Luna Noua pe DVD si poti castiga super premii In perioada 22 martie – 9 mai, Pro Video le ofera fanilor celebrei serii Saga Amurg sansa de a castiga numeroase premii atractive.

Toti cei care achizitioneaza DVD-ul Saga Amurg: Luna Noua, marcat cu sticker-ul promotional, au ocazia sa intre in cursa pentru cele doua premii puse in joc: 1 Super Player HDX BD1+ Blu Ray Player Extern si 1 Super Player HDX 1000.  Inscrierea in concurs se face pe baza codului unic din flyerul inserat in carcasa DVD-ului. Codul va fi introdus in formularul special din pagina dedicata promotiei pe www.provideo.ro/saga. Tragerea la sorti va avea loc dupa incheierea campaniei, premiul putand fi validat numai pe baza bonului fiscal si a codului castigator. Pentru mai multe detalii, regulamentul promotiei este afisat integral pe site-ul www.provideo.ro.

Cumpara acum DVD-ul Saga Amurg: Luna Noua, inscrie-te in promotie, iar unul dintre cele doua premii poate fi al tau!

Mai mult, pentru adevaratii colectionari Saga Amurg, Pro Video lanseaza in premiera din 1 aprilie un box editie speciala, care include cele doua filme ale seriei: Amurg si Saga Amurg: Luna Noua. Boxul poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate partenere Pro Video, la un pret recomandat de 79.9 RON.

De asemenea, fanii se vor putea delecta si cu editia speciala lenticulara a DVD-ului Saga Amurg: Luna Noua, pe fata carcasei DVD-ului succedandu-se doua imagini din film, in functie de unghiul din care este privita.
  
asdasd