Comunicate

  • Retrospectiva Kinofest la Union

    Miercuri, 14 Ianuarie 2009, Categoria: Comunicate

    Retrospectiva Kinofest la Union Singurul festival de film digital din Europa de Est este invitatul special al programului de la Cinema Union in luna ianuarie. Cele mai bune filme ale editiei din 2008, desfasurate in luna noiembrie la MNAC, vor fi proiectate pentru prima data intr-o sala de cinema din Romania. Astfel, ele vor putea fi (re)vazute atat de unii dintre cei 1000 de spectatori ai editiei precedente, cat si de bucurestenii care nu au avut contact direct pana acum cu filmul digital.
    Mai putin cunoscut in Romania, filmul digital combina metodele clasice cu grafica digitala, fiind un gen la realizarea... mai mult
  • Premiile GOPO la a treia editie

    Joi, 8 Ianuarie 2009, Categoria: Comunicate

    Premiile GOPO la a treia editie Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), organizeaza, in data de 2 martie 2009, cea de-a treia editie a Premiilor Gopo, premiile industriei de film din Romania.
    Conform regulamentului Galei, nominalizarile pentru fiecare categorie in parte vor fi facute in urma vizionarii tuturor productiilor de film din anul 2008 (lung metraj, scurt metraj si film documentar), de un juriu desemnat de APFR si care va fi format din profesionisti in domeniu.

    Criteriile de selectie pe baza carora se vor face nominalizarile sint diferite pentru fiecare gen de film in... mai mult
  
asdasd