Comunicate

  • Sergiu Nicolaescu revine oficial la comedie din 9 aprilie cu POKER

    Marti, 9 Martie 2010, Categoria: Comunicate

    Sergiu Nicolaescu revine oficial la comedie din 9 aprilie cu POKER Cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu, Poker, va avea premiera pe marile ecrane din 9 aprilie, cand va putea fi vizionat in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Timis (Timisoara) si la Cinema City (Cotroceni, Cluj, Pitesti si Iasi), fiind distribuit de MediaPro Distribution.
    De-a lungul timpului, Sergiu Nicolaescu a devenit un nume sinonim cu unele dintre cele mai incitante momente ale cinematografului romanesc. Dramele si filmele de actiune, un gen aproape necunoscut in Romania comunista, au adus in sali milioane de romani dornici de... mai mult
  • Ioana Degeratu la Fabrica de Scurt Metraje

    Joi, 21 Ianuarie 2010, Categoria: Comunicate

    Ioana Degeratu la Fabrica de Scurt Metraje "Atunci cand vine vorba despre pasiunea pentru desen....ma întreb cand o fi început...Cred ca odata cu primele mele desene facute în copilarie, stand pe treptele din scara unui bloc. Apoi m-am pierdut pe drum, printre alte povesti. De cativa ani am reînceput sa desenez, visez sa desenez din ce în ce mai bine. Desenul e metoda mea de a asterne pe hartie visele, e felul meu de a spune povesti, cateodata, de a scoate la suprafata parti nestiute din mine."
    Cuvintele ii apartin Ioanei Degeratu, artista pe care Spune pe Scurt o promoveaza in luna ianuarie in cadrul... mai mult
  • Incep inscrierile pentru Premiile Gopo

    Miercuri, 13 Ianuarie 2010, Categoria: Comunicate

    Incep inscrierile pentru Premiile Gopo Cea de-a patra editie a Galei Premiilor Gopo – premiile industriei de film din Romania – va avea loc pe 22 martie 2010! Cel mai important eveniment dedicat in intregime filmului autohton organizat anual in Romania, Gala Premiilor Gopo a rasplatit in ultimii ani performantele tuturor categoriilor de profesionisti din industria filmului, regizori, actori, scenaristi, operatori, monteuri, scenografi, compozitori, designeri de costume si machiaj. In 2009, marii castigatori ai Galei au fost Restul e tacere, super-productia regizata de Nae Caranfil, castigatorul a noua statuete... mai mult
  • Scurtmetraje lunii noiembrie la ShortsUP

    Luni, 23 Noiembrie 2009, Categoria: Comunicate

    Scurtmetraje lunii noiembrie la ShortsUP Vineri, 27 noiembrie, de la 20.00, ShortsUP aduce la Muzeul Taranului Roman o selectie de scurtmetraje de exceptie in cadrul evenimentului Green Screen.
    Intr-o perioada in care mesajele eco sunt aproape golite de continut prin repetarea lor obsesiva, credem ca argumentul care mai poate schimba atitudinea fata de mediu este EMOTIA.
    De aceea, am pregatit o colectie de scurtmetraje rascolitoare, integrate intr-o experienta complexa ce include documentare, animatii, fictiuni premiate, dar si concert unplugged cu Alexandrina Hristov si doua expozitii de arta.
    ... mai mult
  • Lansarea ShortsUP

    Marti, 3 Noiembrie 2009, Categoria: Comunicate

    Lansarea ShortsUP Vineri seara, de la 20.00, la Muzeul National de Arta Contemporana din Bucuresti a avut loc primul eveniment ShortsUP, in cadrul caruia au fost proiectate toate scurtmetrajele din seria "Amintiri din Epoca de Aur", scrise si co-regizate de Cristian Mungiu.
    Cei peste 800 de cinefili care au venit la ShortsUP au intrat in atmosfera «Epocii de Aur»  inainte de a se stinge luminile in sala si de a incepe proiectia.
    In timp ce «militienii» ii grupau pe spectatori inca de la intrare si le dadeau stegulete rosii, regizorul Cristian Mungiu a coborat dintr-un ARO cu girofar... mai mult
  • Motor! pentru filmul Undeva la Palilula

    Luni, 26 Octombrie 2009, Categoria: Comunicate

    Motor! pentru filmul Undeva la Palilula Au inceput filmarile la filmul de lungmetraj Undeva la Palilula scris si regizat de Silviu Purcarete, produs de catre Libra Film.
    Undeva la Palilula a castigat in 2006 finantare la concursul de scenarii organizat de Centrul National al Cinematografiei si face parte din portofoliul de proiecte al casei de productie Libra Film finantate prin programul MEDIA al Uniunii Europene. Scenariul a fost apreciat si la nivel international, castigand in 2005 premiul „Balkan Fund” al Festivalului de Film de la Salonic si a primit de asemenea o finantare din partea Medienboard -... mai mult
  • Weekend cu surprize la The Light Cinema

    Vineri, 23 Octombrie 2009, Categoria: Comunicate

    Weekend cu surprize la The Light Cinema The Light Cinema va invita la un weekend plin de distractie cu multe premii, petreceri, concert LIVE Jukebox, spectacol de magie XTreme Magic Show, stand-up comedy Jokers si multe alte surprize.
    Sambata, 31 octombrie
    Orele 16 :00 – 19 :00 Animatorii de Halloween vor invita copiii la face painting, modelare baloane, jocuri si concursuri
    Incepand cu ora 22.00 si pana la ora 7.00 dimineata va invitam la petrecere cu DJ la The Light Bar !
    Maraton filme horror
    Toata noaptea ai acces la orice film incepand cu ora 23.00 si pana la 10.00 dimineata. Intrarea:... mai mult
  • Filmul Katalin Varga premiat in Antalya

    Miercuri, 21 Octombrie 2009, Categoria: Comunicate

    Filmul Katalin Varga premiat in Antalya Pelicula Katalin Varga, regizata de Peter Strickland si produsa de Tudor si Oana Giurgiu (Libra Film), a fost recompensata cu un nou trofeu. Actrita Hilda Peter a castigat Premiul pentru Cea Mai Buna Actrita, in cadrul Festivalului International de Film Golden Orange din Antalya, desfasurat in perioada 10-17 octombrie.
    Ajuns la a 46-a editie, Festivalul de Film Golden Orange este cel mai important eveniment de acest gen din Turcia. Din 2005, festivalul este insotit si de Eurasia International Film Festival.
    Katalin Varga a participat in competitia internationala ... mai mult
  • Katalin Varga impresioneaza critica franceza

    Luni, 12 Octombrie 2009, Categoria: Comunicate

    Katalin Varga impresioneaza critica franceza Co-productia romano-britanica Katalin Varga, regizata de Peter Strickland si produsa de Tudor si Oana Giurgiu (Libra Film), ruleaza din 7 octombrie pe marile ecrane din Franta.
    Critica franceza a apreciat la unison debutul in lungmetraj al regizorului britanic, facand remarci elogioase la adresa filmului.
    O lucrare puternica, tulburatoare, impresionanta, stapanita, care se desfasoara intr-un cadru natural somptuos, este descrierea pe care celebra publicatie La croix i-o atribuie peliculei, adaugand totodata ca Arta lui Peter Strickland consta in a sugera violenta, in a ... mai mult
  • Robbie Williams in exclusivitate LIVE HD doar la THE LIGHT CINEMA

    Joi, 8 Octombrie 2009, Categoria: Comunicate

    Robbie Williams in exclusivitate LIVE HD doar la THE LIGHT CINEMA Spectacolul Robbie Williams’ BBC Electric Proms din Londra va fi transmis in direct pe 20 octombrie in aproape 200 cinematografe din peste 23 de tari din toata Europa. Acest eveniment va fi completat de ecranizari in Australia pe 6 noiembrie si in Africa de Sud pe 13 noiembrie. Iubitorii de muzica, vor putea experimenta simultan acest concert  in format HD si se anunta a fi unul dintre cele mai ample evenimente de acest tip din Europa.
    Au trecut mai bine de trei ani de la ultimul concert live al lui Robbie Williams in Marea Britanie iar acum se intoarce cu o noapte care ... mai mult
  
asdasd