Robbie Williams in exclusivitate LIVE HD doar la THE LIGHT CINEMA

Joi, 8 Octombrie 2009, Categoria: Comunicate

Robbie Williams in exclusivitate LIVE HD doar la THE LIGHT CINEMA Spectacolul Robbie Williams’ BBC Electric Proms din Londra va fi transmis in direct pe 20 octombrie in aproape 200 cinematografe din peste 23 de tari din toata Europa. Acest eveniment va fi completat de ecranizari in Australia pe 6 noiembrie si in Africa de Sud pe 13 noiembrie. Iubitorii de muzica, vor putea experimenta simultan acest concert  in format HD si se anunta a fi unul dintre cele mai ample evenimente de acest tip din Europa.

Au trecut mai bine de trei ani de la ultimul concert live al lui Robbie Williams in Marea Britanie iar acum se intoarce cu o noapte care va deschide BBC Electric Proms de anul acesta. Robbie Williams va interpreta piese de pe ultimul album intitulat "Reality Killed The Video Star" impreuna cu alte piese consacrate acompaniate de orchestra condusa de Trevor Horn. "Trevor a adaugat pieselor mele ceva ce nu a mai existat pana acum – geniul lui" marturisea Robbie. " Cred ca suna grandios – piesa dupa piesa dupa piesa".

Robbie este unul dintre cei mai celebri artisti solo din lume detinand 15 nominalizari Brit (mai multe decat orice alt artist din istoria muzicii) si 38 de nominalizari internationale, printre care 17 pentru "Cea mai buna voce masculina internationala". A avut 8 albume care au stat pe primul loc in topurile UK, un succes care s-a reflectat in multe tari din intreaga lume. Turneul Close Encounters din 2006 a creat un nou record de vanzari: 1.6 milioane de bilete vandute intr-o singura zi.

Robbie Williams spunea: "Este minunat sa te gandesti ca un singur spectacol pe care il voi tine in Londra poate fi vazut in acelasi timp de oameni din toata lumea."

Salim Mukaddam, directorul commercial de la BBC Worldwide Music marturisea: "Suntem fericiti sa colaboram cu un artist de calibrul lui Robbie pentru a realiza un eveniment ce va fi unul dintre cele mai ample evenimente muzical –cinematografice de acest tip din Europa. Electric Proms este un eveniment consacrat in calendarul muzical din Marea Britanie iar BBC Worldwide este mandru sa isi extinda publicul la un asemenea nivel. Robbie Williams va deschide Electric Proms de anul acesta cu o "lovitura" care va rezona in intreaga lume."

THE LIGHT CINEMA  va oferi fanilor lui Robbie Williams  din Romania posibilitatea sa se alature acestui eveniment transmis in direct prin satelit in cinematografele din intreaga Europa. Astfel, in exclusivitate in Romania, in ziua de 20 octombrie, ora 22.00, ora Romaniei, concertul va fi transmis LIVE in format HD, prin satelit, din Londra, la The Light Cinema, Liberty Center.
  
asdasd