Oferte de vara la The Light Cinema

Vineri, 10 Iulie 2009, Categoria: Comunicate

The Light Cinema Liberty Center, impreuna cu partenerii sai, invita toti iubitorii de film sa se bucure de oferte deosebite in aceasta vara:

Crazy Tuesday: 10 Ron pentru orice film digital si 15 Ron pentru orice film 3D

Daca e marti, e Crazy Tuesday la The Light Cinema si ai super preturi toata ziua: 10 RON pentru orice film digital si 15 RON pentru orice film 3D, cu exceptia avanpremierelor.

Orange Wednesdays: 2 bilete la pret de 1!

Daca e miercuri, e Orange film! 2 bilete la pret de 1! Trimite FILM prin SMS la 241. Poti beneficia de doua bilete la pretul unuia singur in fiecare miercuri, la orice film, la orice ora, cu exceptia avanpremierelor. Trebuie doar sa soliciti saptamanal biletul Orange film.

Pachet Family Cinema+Patinoar: 60 Ron pentru 4 bilete cinema, 4 bilete patinoar si 4 bauturi racoritoare Cappy

Vino sa te distrezi impreuna cu familia! The Light si The Champs iti ofera 4 bilete la cinematograf, 4 bilete la patinoar si 4 bauturi racoritoare Cappy la pretul de 60 ron. Oferta este valabila de luni pana vineri. Dupa achizitionarea pachetului, va rugam sa faceti rezervare la patinoar si cinematograf. Tichetul este valabil doar insotit de bonul fiscal.

Pachet Double Cinema+Patinoar: 37 Ron pentru 2 bilete cinema, 2 bilete patinoar si 2 bauturi racoritoare Cappy

Vino sa te distrezi impreuna cu prietenii! The Light si The Champs iti ofera 2 bilete la cinematograf, 2 bilete la patinoar si 2 bauturi racoritoare Cappy la pretul de 37 ron. Oferta este valabila de luni pana vineri. Dupa achizitionarea pachetului, va rugam sa faceti rezervare la patinoar si cinematograf. Tichetul este valabil doar insotit de bonul fiscal.

The Light Cinema, primul cinematograf integral digital din Europa, este un complex cu 7 sali de cinema cu o capacitate totala de 1100 de locuri, proiectii 3D, experiente 6D, café-bar complet echipat si spatii de relaxare, cu o suprafata totala de 3300 mp, situat la ultimul etaj al Liberty Center, Calea Progresului 151-171. Pentru informatii si rezervari: 021 369 9797 / 021 369 9740 si www.lightcinemas.ro
  
asdasd