Comunicate

  • 17 septembrie - Noaptea Alba a Filmului Romanesc

    Joi, 9 Septembrie 2010, Categoria: Comunicate

    17 septembrie - Noaptea Alba a Filmului Romanesc Pe 17 septembrie se anunta cea mai lunga noapte a filmului romanesc. Bucurestenii sunt invitati intre orele 18.00- 02.00 la un adevarat maraton al productiilor autohtone, in cadrul primei editii a evenimentului Noaptea Alba a Filmului Romanesc.
    Conceput ca urmare a necesitatii de promovare constanta a filmului romanesc si inspirat de succesul pe care l-au avut proiecte similare precum, "Noaptea Alba a Bucurestiului", "Noaptea Alba a Muzeelor" sau "Noaptea Alba a Galeriilor", evenimentul isi propune sa ofere publicului larg ocazia de a petrece o noapte in compania unor filme... mai mult
  • Step Up 3D si Trupa Simplu te invita la Urban Dance Jam

    Marti, 24 August 2010, Categoria: Comunicate

    Step Up 3D si Trupa Simplu te invita la Urban Dance Jam Pe 3 septembrie, la ora 19.00, cu ocazia premierei filmului "Step Up 3D", Trupa Simplu te provoaca la un concurs de zile mari la Movieplex: Urban Dance Jam. Cele mai bune trupe se vor "bate" in miscari spectaculoase de street dance, doar una fiind declarata castigatoare.
    Concursul, prezentat de CRBL si jurizat de Omu Negru, Piticu si Francezu, va fi urmat de proiectia celui de-al treilea film din franciza de succes Step Up, primul dance movie filmat vreodata in 3D. Daca pana acum, filmele Step Up te faceau sa simti ca privesti cea mai tare petrecere, in care toata lumea... mai mult
  • Proiectul Cinema in parc continua la Crangasi

    Vineri, 13 August 2010, Categoria: Comunicate

    Proiectul Cinema in parc continua la Crangasi Dupa proiectiile in aer liber din Parcul Bazilescu, a venit randul bucurestenilor din Sectorul 6 sa se delecteze cu o serie de productii de top menite sa satisfaca cele mai exigente gusturi in materie de filme. Cinema in parc continua in perioada 16 - 22 august in Parcul Crangasi din capitala.
    Primaria Sectorului 6, Centrul Cultural European si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) demareaza astfel o noua etapa in campania de atragere a publicului larg spre cea de-a saptea arta, oferindu-i productii de succes, apreciate de critica de specialitate sau ... mai mult
  • Nou la MGM: Big Screen - The MGM Movie Magazine

    Miercuri, 21 Iulie 2010, Categoria: Comunicate

    Nou la MGM: Big Screen - The MGM Movie Magazine Din 17 iulie MGM Channel difuzeaza o noua emisiune tip magazin, cu frecventa o data la doua saptamani, care are in centru viata starurilor si a starletelor de la Hollywood, covorul rosu si stiri importante din industrie. Big Screen – The MGM Movie Magazine este realizata exclusiv pentru MGM Channel. Formatul lung de zece minute ii poarta pe telespectatori in culise si ii informeaza despre noile aparitii in cinema, pe DVD si Blu-ray in Romania, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia si Slovenia. Un program special MGM de aniversari si alte evenimente dedicate onorarii celor mai buni ... mai mult
  • Cinema in parcul Bazilescu

    Vineri, 16 Iulie 2010, Categoria: Comunicate

    Cinema in parcul Bazilescu In perioada 17 – 31 iulie 2010, in parcul Bazilescu din sectorul 1 al capitalei, cinefilii bucuresteni se vor putea bucura de o serie de proiectii open air de senzatie, in cadrul evenimentului CINEMA IN PARC.
    Prin aceasta initiativa, Primaria Sectorului 1 si Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) isi propun sa atraga publicul larg spre cea de-a saptea arta, oferindu-i productii de succes, apreciate de critica de specialitate sau recompensate in cadrul celor mai prestigioase festivaluri internationale de film.
    Timp de doua saptamani, bucuresteni de toate... mai mult
  • La terasa cu Lars von Trier

    Marti, 13 Iulie 2010, Categoria: Comunicate

    La terasa cu Lars von Trier Make a Point pleaca in vacanta. Unde? Chiar in centrul capitalei. Nu va speriati! Nu ne mutam. Doar vrem sa vada ce putem si alta lume. Asa ca haideti cu noi in vacanta! Am fost invitati de The Shift si Urban Things sa alegem un film. Iar ca sa demonstram ca nu ne-am pierdut energia anti-burgheza, am ales din nou un film foarte controversat.
    Si nu, nu e secret - ii dezvaluim pe Idiotii lui Lars von Trier. Film realizat sub pactul Dogma 95, provocator si dezinhibat. Proiectie realizata cu sprijinul Independenta Film.
    + Afterparty cu Zabbo. Pe 15 iulie vine cu ultimul lui... mai mult
  • Cum a fost la SPS TALENT CAMP

    Vineri, 2 Iulie 2010, Categoria: Comunicate

    Cum a fost la SPS TALENT CAMP A doua editie a festivalului de film online Spune pe scurt, initiata pe 1 mai a.c. si rezervata productiilor low/no budget, s-a incheiat oficial duminica seara, in comuna mureseana Râciu. Asta pentru ca anul acesta, cu sprijinul Asociatiei Centrul Multimedia Teatru 74 din Targu Mures si a Primariei din Râciu, festivalul s-a continuat in afara mediului virtual cu SPS Talent Camp (25-27 iunie), devenind astfel singurul festival de scurtmetraj din mediul rural romanesc.
    Trofeul pentru cel mai bun film din competitia Spune pe scurt a fost acordat animatiei „Obiceiuri... mai mult
  • Distributie sonora pentru primul serial original produs de HBO Central Europe in Romania

    Marti, 29 Iunie 2010, Categoria: Comunicate

    Distributie sonora pentru primul serial original produs de HBO Central Europe in Romania HBO Central Europe are onoarea sa va prezinte primul serial de fictiune produs de HBO integral in Romania.
    Serialul dramatic In deriva se concentreaza pe una dintre caracteristicile societatii moderne, sedinta de terapie, vazuta prin ochii unui psihiatru de elita. Fiecare episod din cele 45 ale serialului se concentreaza pe cate o sesiune de terapie – 4 sedinte individuale intre psihiatru si pacientii sai, urmate de cate un episod saptamanal in care psihiatrul isi viziteaza propriul terapeut.
    Marcel Iures, unul dintre cei mai faimosi actori romani, interpreteaza... mai mult
  • S-au pus in vanzare biletele pentru Saga Amurg: Eclipsa

    Vineri, 18 Iunie 2010, Categoria: Comunicate

    S-au pus in vanzare biletele pentru Saga Amurg: Eclipsa Surprizele pregatite pentru fanii Sagai Amurg se tin lant! Incepand de vineri, 18 iunie acestia se pot asigura ca sunt primii care vizioneaza Saga Amurg: Eclipsa, cumparandu-si din timp bilete, la cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Cinema Patria, Odeon Cineplex (Cluj), Cityplex (Constanta), precum si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Cluj, Pitesti, Bacau si Iasi).
    Primii cumparatori vor castiga pe loc, chiar la casele de bilete ale cinematografelor participante la... mai mult
  • Robert Pattinson si Kristen Stewart ar putea veni in Romania

    Marti, 15 Iunie 2010, Categoria: Comunicate

    Robert Pattinson si Kristen Stewart ar putea veni in Romania Fanii infocati ai fenomenului Amurg, au acum ocazia sa-si vada visul cu ochii, pentru ca pe 1 iulie, cu incepere de la orele 17.00, pe Bd. Unirii din Bucuresti, sunt asteptati sa se mobilizeze in numar cat mai mare la Conventia Amurg, pentru a inregistra cea mai zgomotoasa pledoarie pentru venirea actorilor in Romania.
    Un eveniment fara precedent la noi in tara, cea mai mare intalnire a fanilor din Romania: Conventia Amurg va avea ca punct de plecare Bd. Unirii, de unde fanii vor marsalui pana la Centrul Cultural "MIHAI EMINESCU" si asta nu oricum, ci cat mai pregatiti de... mai mult
  
asdasd