Poker este cel mai vizionat film romanesc al anului

Miercuri, 14 Aprilie 2010, Categoria: Comunicate

Poker este cel mai vizionat film romanesc al anului La 80 de ani, Sergiu Nicoalescu se poate mandri ca reuseste sa aduca in continuare un numar impresionant de spectatori in cinematografe, dupa ce in weekendul de lansare cel mai recent film al sau, "Poker", a fost vizionat de 7182 de spectatori si a generat incasari de aproximativ 130.000 de lei.



Un real succes de public, Poker a fost distribuit in 8 copii si a surclasat celelalte premiere romanesti ale anului, respectiv filmele "Eu cand vreau sa fluier, fluier", care a fost distribuit in 10 copii, realizand 7103 spectatori in primul weekend si "Casanova, identitate feminina", distribuit in 3 copii si vizionat de 371 de romani in 3 zile.



O productie MediaPro Pictures, Poker a fost filmat in 26 de zile si este o adaptare a piesei de teatru cu acelasi nume a scenaristului Adrian Lustig, piesa care se joaca cu succes la Teatrul de Comedie de mai bine de 5 ani.



Rezultatele inregistrate de filmul Poker in cinematografe, nu fac decat sa confirme previziune regizorului Sergiu Nicolaescu, care la incheierea filmarilor comediei a declarat: "Am avut noroc cu niste actori de exceptie care au facut ca programul de filmare sa fie respectat in totalitate si ca materialul sa fie de calitate. Am toata increderea ca va iesi un produs bun si ca vom umple din nou salile de cinema!".



Din 9 aprilie, filmul Poker a fost lansat de MediaPro Distribution in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema Timis (Timisoara) si la Cinema City (Cotroceni, Cluj, Pitesti si Iasi), urmand ca de vineri, 16 aprilie, sa poata fi vizionat si la cinema Lotus (Oradea) si cinema Arta (Arad).
  
asdasd