Ambitioasa Lilly Rush redeschide cazuri de crime in sezonul 4 al serialului Cu Sange Rece

Luni, 7 Ianuarie 2013, Categoria: Comunicate

Ambitioasa Lilly Rush redeschide cazuri de crime in sezonul 4 al serialului Cu Sange Rece Inteligenta si ambitioasa, Lilli Rush (Kathryn Morris), singura femeie detectiv din Departamentul de omucideri din Philadelphia, redeschide cazuri de crime ramase nerezolvate in sezonul al patrulea al serialului Cu sange rece, care incepe, in premiera, joi, 10 ianuarie 2013, ora 21:00, numai la Diva Universal. In fiecare joi vor fi difuzate cate doua episoade ale serialului, la 21:00 si 22:00.

Lilli Rush se ocupa de asa numitelele “cold cases” (cazurile nerezolvate) - crime care s-au intamplat cu ani sau chiar zeci de ani in urma si nu au fost solutionate. Pana sa ajunga aici, Rush si-a folosit abilitatea extraordinara de a intra in mintea criminalului, ocupandu-se de crime recente. Acum, experimentata detectiva accepta noi provocari, precum interogarea martorilor unor crime vechi, ale caror circumstante s-au schimbat in timp, folosindu-se de tehnici avansate de investigare. Ea cauta noi piste, punand cazurile de mult ingropate si nerezolvate intr-o noua lumina. In acelasi timp, este pregatita pentru anumite consecinte, constienta ca munca ei va redeschide rani vechi si va putea duce la noi crime ale suspectilor.

In premiera celui de-al patrulea sezon, este redeschis un caz din 1995, in centrul caruia se afla doi adolescenti care s-au sinucis, dupa ce au fost implicati intr-o confruntare violenta, sangeroasa, la mall-ul local. Cand o caseta video a fost gasita ascunsa, Rush si echipa au descoperit ca a mai fost cineva implicat in atacul de la mall. Cel de-al treilea, care a tras si el, a plecat de la locul faptelor, pretinzand ca este un supravietuitor. Acum, anchetatorii trebuie sa reconstituie vietile adolescentilor si evenimentele din acea zi fatala. In plus, au de intervievat din nou toti supravietuitorii. Intr-un alt episod, Rush are sarcina delicata de a redeschide un caz din 1982, in care o fetita bebelus a murit in circumstante suspecte. Isi incepe investigatiile cu singurii oameni care erau cu bebelusul in dimineata mortii ei: parintii. Intre timp, Ray (Brennan Elliott) reapare in viata lui Rush.

Cand Rush are un caz nou, se bazeaza pe sfaturile respectatului ei mentor, locotenentul John Stillman (John Finn) si ale detectivului Will Jeffries (Thom Barry), care este legatura ei cu trecutul. Din echipa mai fac parte detectivul Nick Vera (Jeremy Ratchford), un politist dur, considerat barbatul perfect pentru a smulge o marturisire, si detectivul Scotty Valens (Danny Pino), confidentului lui Rush. Kat Miller (Thoms), un tanar detectiv care se ocupa de cazurile cu narcotice, s-a alaturat echipei dupa ce i-a ajutat sa rezolve un caz din 1973. Rush este foarte implicata in munca ei, transmitand mesajul ca nicio victima nu va fi uitata.

Nu pierdeti primul episod din sezonul 4 al serialului CU SANGE RECE, care debuteaza, in premiera la Diva Universal, joi, 10 ianuarie, la ora 21:00. In fiecare joi vor fi difuzate cate doua episoade, de la 21:00 si 22:00.
  
asdasd