HAVEN, orasul oamenilor cu puteri supranaturale

Luni, 23 Mai 2011, Categoria: Recomandari TV

HAVEN, orasul oamenilor cu puteri supranaturale Incepand cu 6 iunie, in fiecare luni de la ora 21:00 vei putea urmari la Diva Universal in premiera sezonul 1 al serialului HAVEN, inspirat de romanul lui Stephen King, The Colorado Kid, despre lumea stranie a unui orasel din Maine, un refugiu vechi pentru oamenii afectati de abilitati supranaturale.

HAVEN este un oras aparent normal, dar de generatii intregi el ascunde puterile neobisnuite ale localnicilor, permitandu-le sa duca vieti normale. Asta pana de curand cand ceva misterios s-a schimbat in oras, determinandu-i pe oameni sa reactioneze in mod straniu si nefamiliar.

Serialul o infatiseaza pe Audrey Parker (Emily Rose), agent FBI, care este adusa la Haven, Maine, din cauza unui caz de rutina – uciderea unui fost condamnt. Datorita numeroaselor mistere petrecute aici, Audrey alege sa ramana in Haven si sa-i exploreze secretele. Ancheta o ajuta sa descopere ca anumiti oameni din Haven sunt supranaturali intr-o maniera ce nu poate fi controlata - si deseori se "ascund" sub privirile tuturor.

Audrey nu este numai un inspector neinduplecat si bine antrenat - este fermecatoare si inteleapta, inzestrata cu o intuitie unica, ea fiind singura capabila sa ii salveze pe acesti oameni. In afara de misterele ce ii invaluie pe locuitorii cu probleme ai orasului, Haven scoate la iveala si adevaruri tulburatoare legate de propria istorie si conexiunile proprii cu acest loc extraordinar.

In timp ce rezolva problemele altora, Audrey isi gaseste aliati in Haven care sa o ajute pe parcurs. Unul este Nathan Wuornos (Lucas Bryant), un detectiv local care devine partenerul lui Audrey in politie - si care este unul din oamenii ce sufera din cauza unui chin supranatural. Nathan este amortit la toate senzatiile, de la durere la o simpla atingere - sau asa o lasa pe Audrey sa creada. Duke Crocker (Eric Balfour) este inamicul lui Nathan, un escroc ce traieste lucrand de ambele parti ale legii. Si pe parcurs vor fi mai multi localnici din Haven care o vor ajuta sau ii vor pune obstacole lui Audrey in calatoria ei. Oameni precum Vince si Dave Teagues, fratii care detin ziarul orasului, si seful Politiei Wuornos, tatal lui Nathan care - similar multora din Haven - este priceput la pastrarea secretelor orasului.

Pe parcursul episoadelor, lupta lui Audrey de a intelege marile mistere ale lui Haven o vor purta si mai adanc in gaura de iepure.
  
asdasd