Haven, sezonul 2

Joi, 21 Octombrie 2010, Categoria: Noutati

Haven, sezonul 2 Haven, serialul original SyFy (Sci Fi) Universal de la producatorul independent Entertainment One (eOne), a fost reinnoit cu sezonul al doilea. Productia noului sezon de 13 episoade va incepe in Nova Scotia in primavara lui 2011, iar premiera va avea loc in vara lui 2011.

Haven, cu Emily Rose, este bazat pe romanul celebrului autor, Stephen King, “The Colorado Kid”. Serialul o infatiseaza pe Audrey Parker, agent FBI, ce primeste o slujba in oraselul Haven, Maine si descopera la scurt timp secretele numeroase ale orasului. Un refugiu vechi pentru oamenii cu o serie de abilitati supranaturale, Haven detine si cheia dezlegarii misterelor din trecut ale lui Audrey. Printre oamenii orasului se numara si politistul local Nathan Wuornos (Lucas Bryant) si misteriosul si fermecatorul Duke Crocker (Eric Balfour).

Echipa creativa din spatele lui Haven ii include pe Scott Shepard (Tru Calling, The Dead Zone) precum si pe partenerii sai, producatorii executivi Lloyd Segan si Shawn Piller (The Dead Zone, Wildfire, Greek) carora li se alatura John Morayniss (Hung, Rookie Blue) Noreen Halpern (Hung, Rookie Blue) si Laszlo Barna (The Bridge, Call Me Fitz) de la eOne.

Pilotul a fost scris de Sam Ernst si Jim Dunn (The Dead Zone) care sunt producatori executivi ai serialului.
  
asdasd