Sezonul 4 al serialului Heaven - din 26 iunie la Diva Universal

Marti, 24 Iunie 2014, Categoria: Recomandari TV

Sezonul 4 al serialului Heaven - din 26 iunie la Diva Universal Sezonul 4 al serialului Haven, care debuteaza, in premiera, cu doua episoade difuzate joi, 26 iunie, de la ora 21:00, numai la Diva Universal, continua firul povestii la sase luni de la derularea evenimentelor din sezonul 3.

In noul sezon al serialului SF de mare succes, inspirat de nuvela lui Stephen King, The Colorado Kid, “Napastele” inca reprezinta un pericol foarte mare. In plus, dupa ce Audrey Parker (Emily Rose) reapare, cu toții se intreaba daca mai este aceeasi persoana de odinioara. Si care sa fie oare legatura dintre ea si William (Colin Ferguson), un necunoscut misterios? Duke (Eric Balfour), la fel ca si telespectatorii, este aruncat in acest nou viitor complet nepregatit si, ca atare, poate deveni o buna calauza pentru public, in aceasta perioada in care oraselul Haven trece prin vremuri tulburi, din cauza “Napastelor”.

Serialul SF Haven, al carui scenariu are la baza nuvela The Colorado KidHaven, Maine. Aici, Audrey descopera o mulțime de secrete bine ascunse, iar dezlegarea misterelor din Haven este si cheia descoperirii trecutului sau intunecat.

Cel de al patrulea sezon al serialului Haven incepe cu doua episoade difuzate joi, 26 iunie, incepand cu ora 21:00, in premiera la Diva Universal. In fiecare joi, de la orele 21:00 si respectiv 22:00, vor fi difuzate cate doua episoade.
  
asdasd