O noua ecranizare dupa Stephen King

Luni, 12 Octombrie 2009, Categoria: Noutati

O noua ecranizare dupa Stephen King Universal Networks International, divizia globala de canale a NBC Universal, una dintre primele cele mai importante companii de media si divertisment ale lumii, impreuna cu unul dintre cele mai importante studiouri independente din lume, E1 Entertainment, anunta astazi primul lor parteneriat de co-finantare a productiei Haven, un serial de 13 episoade a cate o ora, bazat pe romanul lui Stephen King, "The Colorado Kid".

Productia serialului va avea startul la inceputul anului 2010, iar difuzarea lui in toamna 2010. E1 Entertainment va detine si administra drepturile de distributie la nivel international a episoadelor de o ora, iar Universal Networks International va dobandi drepturi exclusive de difuzare in sistem Pay TV la nivel global, in afara de Canada, SUA si Scandinavia.

Parteneriatul a fost incheiat la scurt timp dupa anuntul facut de Universal Networks International la MIPCOM referitor la revitalizarea si unificarea portofoliului de cinci branduri de canale cheie, angajandu-se in continuare sa investeasca in branding si continut, ca parte a strategiei sale continue de crestere la nivel global. Acesta este primul anunt important cu privire la continut, in efortul de a distribui programe originale, in premiera, care sa revigoreze oferta fiecarui canal.

Din impresionanta echipa de creatie din spatele serialului Haven fac parte: Scott Shepherd (Tru Calling, The Dead Zone) ca showrunner, alaturi de partenerii sai, producatorii executivi, Lloyd Segan si Shawn Piller (The Dead Zone, Wildfire, Greek) si reprezentantii E1 Entertainment, John Morayniss (Hung, The Bridge) si Noreen Halpern (Hung, The Best Years). Pilotul este scris de Sam Ernst (Shrek the Third, The Dead Zone) si Jim Dunn (Shrek the Third, The Dead Zone) care vor fi si producatori executivi ai serialului. Adam Fratto (Greek, Bickford Shmeckler’s Cool Ideas) va fi co-producator executiv.

"Colorado Kid" a fost tradus si la noi, aparand in colectia "Suspans" a editurii Nemira.
  
asdasd