Haven, sezonul 2

Luni, 10 Octombrie 2011, Categoria: Noutati

Haven, sezonul 2 Incepand din 12 octombrie, la Sci Fi Universal, va reincepe difuzarea serialului Haven - sezonul 2.

In sezonul trecut, cand agenta FBI, Audrey Parker (Emily Rose) a sosit in orasul Haven, Maine, pentru un caz de rutina, abilitatea ei de a rezolva mistere s-a dovedit a fi un adevarat atu, descoperind ca acest oras aparent adormit, era, de fapt, de mult timp un refugiu pentru oamenii cu abilitati paranormale.

Acum, in sezonul 2, Audrey trebuie sa faca fata atat numeroaselor conflicte din Haven – care continua sa fie dezvaluite in fiecare episod, dar sa si rezolve cel mai provocator caz de pana acum: secretul propriului trecut si legaturile ei cu Haven.

Cu ajutorul lui Nathan Wuornos (Lucas Bryant), un politist local atragator, care are propriile probleme si al lui Duke Crocker (Eric Balfour), un contrabandist local, reticent cand vine vorba sa-si ofere ajutorul in rezolvarea misterelor din Haven, Audrey face sapaturi adanci pentru a-si desoperi identitatea. Starul invitat, Jason Priestley (care va si regiza un episod) si Vinessa Antoine se alatura distributiei din sezonul 2.

Haven, Maine pare a fi doar un alt orasel maritim din New England, cu magazine dragute, plaje pitoresti si un port aglomerat. Dar cand agentul FBI Audrey Parker (Emily Rose) ajunge aici pentru un caz de rutina, aceasta descopera dedesubturile misterioase ale lui Haven. Ancheta o ajuta sa descopere ca anumiti oameni din Haven sunt supranaturali intr-o maniera ce nu poate fi controlata - si deseori se "ascund" sub privirile tuturor. Audrey nu este numai un inspector neinduplecat si bine antrenat - este fermecatoare si inteleapta, inzestrata cu o intuitie unica. In serial, aceasta descopera ca doar ea este capabila sa ii salveze pe acesti oameni si alege sa ramana in Haven - nu numai pentru a descoperi misterele ce ii invaluie pe acesti oameni cu probleme, dar si pentru a sapa adanc dupa adevarurile tulburatoare legate de propria istorie si conexiunile proprii cu acest loc extraordinar.

Audrey s-a alaturat Departamentului de Politie din Haven si a devenit partenera lui Nathan Wuornos, un detectiv local misterios, si impreuna incearca sa protejeze oraselul Haven si sa-i ajute pe oamenii cu abilitati supranaturale. Nathan este unul dintre ei, acesta pierzandu-si simtul tactil si abilitatea de a simti ceva, de la durere pana la placere. El o poate simti doar pe Audrey care are o “imunitate” neobisnuita la cei cu “probleme” paranormale. Acest dar misterios ii ofera lui Audrey sansa de a-i ajuta pe oamenii afectati de acestea, atunci cand altii nu pot sa o faca.

Audrey si Nathan actioneaza sub tutela legii, insa cand cazurile lor supranaturale ii poarta in afara legii, acestia apeleaza la omul de afaceri Duke Crocker (Eric Balfour), a carui influenta se manifesta atat in interiorul legii cat si in exteriorul ei si pe care Nathan il cunoaste din copilarie. Si, pe parcursul serialului, vor exista oameni care o vor ajuta sau ii vor pune piedici lui Audrey in calatoria ei. Oameni precum Vince si David Teagues, fratii care detin ziarul local si care - similar multor din Haven - doresc sa tina ascunse secretele orasului.

In tot acest timp, Audrey se confrunta cu o criza de identitate. Aceasta descopera ca, intr-un fel sau altul, a mai fost in Haven inainte - in urma cu 27 de ani, desi nu-si aminteste nimic despre asta, ea a trait in Haven sub numele de Lucy Ripley si i-a ajutat pe cei cu probleme, asa cum face si azi. Aceste revelatii au facut-o pe Audrey sa se indoieasca de tot ce stia despre ea pana acum in timp ce incepe sa realizeze ca venirea sa in Haven nu a fost intamplatoare.
  
asdasd