Un nou serial ce are ca tema viata din spitale

Joi, 7 Aprilie 2011, Categoria: Recomandari TV

Un nou serial ce are ca tema viata din spitale In noul serial ce va fi difuzat incepand cu 13 aprilie pe canalul Diva Universal, veti putea face cunostinta cu medicii de la clinica Trei rauri din Pittsburg . Nu este vorba de un spital obisnuit ci despre cea mai importanta clinica specializata in transplant de organe din tara, unde medicii, donatorii si beneficiarii sunt intr-o permanenta cursa contra cronometru.

In clinica Trei rauri fiecare moment conteaza. Totusi, sa ai de-a face cu familiile donatorilor in cele mai sumbre momente din vietile lor si sa te confrunti cu temerile si grijile beneficiarilor nelinistiti presupune ceva mai mult decat un bisturiu ascutit.

Doctorul Andy Yablonskiis (Alex O'Loughlin - The Back-up Plan) este cel mai iscusit chirurg in transplanturi de organe si seful echipei de chirurgi, a carui personalitate debordanta si spirit sarcastic il fac popular printre pacientii si colegii sai.

Din echipa doctorului Andy Yablonskiis fac parte Dr. Miranda Foster, un chirurg cu caracter rebel si un temperament irascibil care incearca sa faca fata reputatiei de chirurg excelent a tatalui ei decedat; Dr. David Lee, un chirug rezident afemeiat care a frant atatea inimi pe cate a inlocuit; Ryan Abbott, noul coordonator de transplanturi neexperimentat care se ocupa de procesul complicat de transportare rapida si in siguranta a organelor de la donator la pacienti; Dr. Sophia Jordan, un chirurg stralucit si sefa sectiei de chirurgie a spitalului. Aceasta a lucrat in intreaga lume, cea ce ii ofera un punct de vedere complet diferit; si Pam Acosta, asistenta de operatii devotata a lui Andy si cea mai buna prietena.

De-a lungul celor 13 episoade ale sezonului 1, Andy si echipa sa de chirurgi au de rezolvat multe cazuri dificile de transplanturi, printre care salvarea unei mame si a copilului ei nenascut, printr-un transplant de inima, aprobarea transplantului de inima pentru un consumator de droguri, care dispare inainte de operatie, salvarea unei echipe de fotbalisti ai unui liceu, in urma unui accident de autobuz sau probleme de compatibilitate intre donatorii de organe.

In aceasta arena plina de mize mari, unde fiecare caz este o cursa impotriva timpului, acesti chirurgi tenace si medici profesionisti sunt ultima speranta pentru pacientii lor.

Serialul va avea premiera pe 13 aprilie la Diva Universal, si va fi difuzat in fiecare miercuri, de la orele 22:00.
  
asdasd