Grey's Anatomy difuzat la Diva Universal

Joi, 12 Ianuarie 2012, Categoria: Noutati

Grey's Anatomy difuzat la Diva Universal Serialul american de mare succes, de doua ori premiat la Globul de Aur si detinator a altor 41 de premii si 119 nominalizari, Anatomia lui Grey, vine la Diva Universal. Sezonul 1 va avea premiera pe 23 ianuarie, difuzandu-se de luni pana vineri de la 20:00.

Anatomia lui Grey prezinta povestea a cinci medici rezidenti de la Spitalul Grace din Seattle: Meredith Grey, Izzie Stevens, George O’Malley, Alex Karev si Cristina Yang. Pana ieri erau studenti, astazi sunt medici intr-o lume in care stagiul de practica poate fi o problema de viata si moarte.

Daca vor "supravietui" celor sapte ani de calvar dulce-amarui de la Spitalul Grace, acestia vor deveni chirurgi. Trebuie sa treaca mai intai prin cel mai dificil program de rezidentiat in chirurgie de la vest de Harvard este o "baza" de pregatire exceptionala pentru noii recruti ai sistemului medical.

Serialul o are in centrul atentiei pe Meredith Grey, rezident in anul intai la acest spital. O femeie care incearca sa duca o viata normala cu o meserie ce face imposibila existenta unei vieti normale. in afara de relatia ei cu neurochirurgul Derek Shepherd si cea mai buna prietena, MoreCristina Yang, serialul exploreaza si relatia cu colegii si ceilalti doctori din jur. Fiecare episod prezinta diverse cazuri medicale si drame personale ale doctorilor de la Seattle Grace, cu doctorul Richard Webber la conducerea sectiei de chirurgie.

Cei cinci stagiari incearca sa formeze prietenii in acest mediu stresant si competitiv, unde trebuie sa se bazeze unul pe celalalt. Ambitia medicala a lui Meredith este umbrita de un secret tulburator. Mama ei, un chirurg desavarsit in trecut, se lupta acum cu o boala grea si devastatoare. Cristina este un studiu in contradictie; extrem de ambitioasa si cu o vointa de fier, ea ocoleste orice favoare cu scopul de a reusi pe cont propriu. Isobel "Izzie" Stevens este fata saraca dintr-un orasel de provincie care, desi si-a platit studiile medicale cu banii din cariera de model, inca se lupta cu stima de sine. George O’Malley este baiatul dragut, dar nesigur, din vecini care reuseste sa zica sau sa faca lucruile nepotrivite in momentele nepotrivite. In ciuda faptului ca este atragator pentru femei, el este tratat ca fiind "una dintre fete". si Alex Karev, internul din clasa de mijloc, pe care ceilalti interni adora sa-l urasca, isi face meseria cu aroganta si ambitie.

Stagiarii sunt coordonati de o echipa de medici desavarsiti determinati sa-i transforme in chirurgi exceptionali sau sa-i "distruga": Miranda Bailey, un intern senior responsabila cu pregatirea lor, este atat de dura incat porecla ei este "Nazista". Derek Shepherd este un chirurg foarte capabil, dar afemeiat, care simte o atractie sexuala puternica, dar interzisa, pentru Meredith. Aroganta lui Preston Burke este al doilea sau atuu dupa manuirea scalpelului. Cel care ii supravegheaza pe toti este doctorul Richard Webber, parintele Spitalului Grace din Seattle si seful deloc absurd al sectiei de chirurgie.

Anatomia lui Grey ii prezinta pe tinerii ce incearca din rasputeri sa fie doctori si pe doctorii ce incearca din rasputeri sa ramana umani. Este o drama plina de intensitatea pregatirii medicale condimentata cu vietile amuzante, sexy si departe de a fi perfecte ale stagiarilor care vor descoperi ca nici medicina si nici relatiile nu pot fi definite in negru si alb. Viata reala este numai in nuante de gri.
  
asdasd