Serialul "Sotii de militari" revine de astazi la Diva Universal

Miercuri, 7 Martie 2012, Categoria: Recomandari TV

Serialul "Sotii de militari" revine de astazi la Diva Universal Cele mai populare familii de militari ale Americii se intorc la Diva Universal intr-un nou sezon din serialul Sotii de militari.

Sezonul 5, format din 13 episoade senzationale poate fi urmarit doar la Diva Universal, din 7 martie, in fiecare miercuri de la 21:00!

De la echipa creativa din spatele megasucceselor Anatomia lui Grey si Minti criminale vine Sotii de militari.

Serialul are in centru atentiei luptele, visurile si prietenia a cinci sotii de militari si a unui barbat care traiesc cu partenerii si familiile lor intr-un post activ al armatei. O poveste despre presiunea celor ramasi in urma in timp ce partenerii lor isi servesc tara in armata Statelor Unite

Serialul este filmat in Charleston, South Carolina, avandu-i ca protagonisti pe Kim Delaney (Claudia Joy Holden), Sally Pressman (Roxy LeBlanc), Brigid Brannagh (Pamela Moran), Brian McNamara (Michael Holden), Sterling K. Brown (Roland Burton), Wendy Davis (Joan Burton), Drew Fuller (Trevor LeBlanc), Terry Serpico (Frank Sherwood) si Catherine Bell (Denise Sherwood).

Serialul este bazat pe romanul Army Wives de Tanya Biank, care este si consultant al serialului.

In sezonul 5 drama si emotia sunt la cote inalte in cele mai indragite familii de militari americane, pe masura ce sotiile de militari se confrunta cu noi provocari. Este un an plin de schimbari extraordinare, iar grupul se sprijina reciproc dupa pierderea devastatoare a unui membru drag. Denise este ocupata pana peste cap cu nou nascutul, Claudia Joy se pregateste sa o trimita pe Emmalin la colegiu, iar Roxy se imparte intre noua afacere si familie. Pamela ia o decizie care ii schimba viata, iar Joan si Roland se gandesc sa-si extinda familia.
  
asdasd