Anatomia lui Grey sezonul 5 incepe in septembrie la Diva Universal

Marti, 14 August 2012, Categoria: Recomandari TV

Anatomia lui Grey sezonul 5 incepe in septembrie la Diva Universal Premiat in 2007 cu Globul de Aur pentru Cel mai bun serial dramatic si avand numeroase nominalizari la premiile Emmy, printre care si pentru Cel mai bun serial dramatic, Anatomia lui Grey revine la Diva Universal cu sezonul 5. Incepand de luni, 3 septembrie, de la ora 20:00. Episoadele vor fi difuzate de luni pana joi, de la ora 20:00, numai la Diva Universal!

Vor reusi, oare, Meredith Grey si Derek “McDreamy” Shepherd sa ramana fericiti pana la adanci batraneti, precum in basme? Meredith a inteles ca ea si Derek pot forma un cuplu extraodinar, dar acum au de infruntat suisurile si coborasurile vietii in doi!

Continuand primul lor an ca medici rezidenti la Seattle Grace Hospital, Meredith, Cristina Yang, Izzie Stevens si Alex Karev sunt, totodata, si mentorii propriilor interni, printre care se afla si sora vitrega a lui Meredith, Lexie Grey. Lexie este colega de camera si confidenta lui George O'Malley care, dupa divortul de Callie, despartirea de Izzie si vestea ca a picat testul de rezident, se lupta din rasputeri sa isi revina atat pe plan personal, cat si profesional.

Dupa ce a ingrijit-o pe prietena lui, Rebecca, ce sufera de o boala mintala, si a dezvaluit faptul ca si mama lui a trecut prin aceeasi suferinta, Alex isi gaseste alinarea in bratele lui Izzie. Alex trebuie, insa, sa mearga mai departe, indiferent daca Izzie va ramane alaturi de el sau nu.

Cristina a iesit victorioasa in fata mentorului sau sever, Erica, si este, din nou, un chirurg apreciat. Dar va avea si o noua sansa in iubire?

Incurajata de Mark “McSteamy” Sloan, Dr. Callie Torres isi incearca norocul in iubire alaturi de Erica Hahn, chirurgul cardiotoracic. Acum, ea si Erica trebuie sa isi dea seama ce se va intampla dupa primul lor sarut.

Șefa rezidentilor, Miranda Bailey, ii supravegheaza pe acestia in stilul sau unic. Confruntata cu probleme conjugale si dificultatea de a impaca serviciul cu viata personala, Bailey i-a predat lui Izzie responsabilitatea de a conduce clinica gratuita. Și Șeful Sectiei de Chirurgie, Richard Webber, se lupta, la randul sau, sa pastreze echilibrul intre serviciu si familie, dupa ce s-a impacat cu sotia lui, Adele.

Medicii de la Seattle Grace Hospital se confrunta cu situatii de viata si de moarte zi de zi si isi gasesc refugiul in prietenie si iubire. Impreuna, descopera ca nici medicina si nici legaturile dintre ei nu pot fi descrise in alb si negru: realitatea vietii apare in tonuri de gri!

In serialul Anatomia lui Grey joaca: Ellen Pompeo (in rolul lui Meredith Grey), Patrick Dempsey (el este Derek Shepherd), Sandra Oh (Cristina Yang), Katherine Heigl (Isobel “Izzie” Stevens), Justin Chambers (Alex Karev), T. R. Knight (George O'Malley), Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Sara Ramirez (Callie Torres), Eric Dane (Mark Sloan), Chyler Leigh (Lexie Grey) si Brooke Smith (Erica Hahn).

Realizatorul si producatorul executiv al serialului Anatomia lui Grey este Shonda Rhimes (Introducing Dorothy Dandridge). Betsy Beers (Casanova), Mark Gordon (Saving Private Ryan), Krista Vernoff (Law & Order), Rob Corn (Chicago Hope), Mark Wilding (Jake: 2.0) si Allan Heinberg (The O.C.) sunt producatori executivi. Anatomia lui Grey este o productie ABC Studios.