Serialul CSI: Miami, Sezonul 5 are premiera la Universal Channel in martie

Luni, 12 Martie 2012, Categoria: Recomandari TV

Serialul CSI: Miami, Sezonul 5 are premiera la Universal Channel in martie Ai crede ca Miami este destinatia perfecta pentru vacanta. Mai gandeste-te. Pe cat de frumos este peisajul celei mai sudice metropole americane, pe atat de multe pericole ascunde la tot pasul.

Cea mai buna echipa de detectivi de la Omucideri din Florida de Sud, condusa de locotenentul Horatio Caine (David Caruso) sunt gata sa intervina pentru a opri crimele din imprejurimile tropicale ale Miami-ului. Urmareste-i in incendiarul sezon 5 din CSI: Miami, ce va avea premiera la Universal Channel pe 12 martie, fiind difuzat de luni pana vineri, de la 21:00!

Ei sunt echipa CSI:Miami - Horatio Caine, un fost detectiv din echipa de dezamorsare a bombelor din New York, Calleigh Duquesne (Emily Procter), o frumusete sudica cu o specializare in balistica; Eric Delko (Adam Rodriguez), un expert in recuperarea subacvatica ce cunoaste toate cotiturile canalelor din Florida, si Ryan Wolfe, un fost ofiter de patrula specializat in probe si urme de sange.

Cei care se alatura echipei sunt Alexx Woods (Khandi Alexander), medicul legist dedicate, cu o afinitate speciala pentru victimele ei "plecate", si detectivul Frank Tripp (Rex Linn), un politist de moda veche experimentat.

Sezonul 5 din CSI: Miami incepe cu unul dintre cele mai exceptionale peisaje prezentate vreodata in serial. Horatio si Delko se indreapta spre Rio de Janeiro, fiind pe urmele barbatului din spatele uciderii lui Marisol. Cand ajung acolo, acestia sunt uluiti sa afle ca fratele lui Horatio, Ray, si nepotul acestuia, Ray Jr., sunt implicati in activitatile ingrozitoare ale infamului criminal international.

Cat timp Horatio se afla in Brazilia, Calleigh este la conducerea echipei CSI si este pusa in situatia precara de a-i apara pozitia in echipa a Nataliei Boa Vista de catre protestele altor membrii ai departamentului.

In timpul sezonului 5, fiecare membru al echipei infrunta propriile experinete ce ii pune viata in pericol, cu fiecare din ele echipa devenind din ce in ce mai unita. Alexx este prinsa in raza de explozie a unei bombe in timp ce se afla la tribunal sa depuna marturie si este aproape ucisa de flacari. Calleigh devine tinta unei crime cand o suspecta se teme ca munca acesteia de la caz i-ar putea distruge viata, iar Tripp ajunge sa stea pe un teren minat activ de pe una din plajele Miami-ului in timp ce lucra la un caz.

O miscare gresita l-ar putea costa viata. Dupa ce incheie relatia cu o reporterita de stiri oportunista, Wolfe este pus in situatia de a apela la aceasta pentru ajutor, de data aceasta fortat de Horatio Caine.

Fiecare episod incitant din cel de-al cincilea sezon este plin de situatii imprevizibile ceea ce determina echipa CSI sa lucreze extrem de eficient cu scopul de a vorbi pentru victimele din Miami care nu mai pot vorbi pentru ele.

Urmareste echipa CSI: Miami pe teren, rezolvand unele dintre cele mai teribile cazuri de crima de pana acum, din 12 martie, de luni pana vineri, de la 21:00 pe Universal Channel!
  
asdasd