Las Vegas, un nou serial in premiera din 1 martie

Joi, 17 Februarie 2011, Categoria: Recomandari TV

Las Vegas, un nou serial in premiera din 1 martie Incepand cu 1 martie veti putea urmari pe Universal Channel un nou serial de actiune Las Vegas.

De la scenaristul filmului de succes Furios si iute (Fast and furious), Gary Scott Thompson, vine acest serial cu actiune incitanta, care urmareste o echipa de supraveghere de elita in timp ce mentine securitatea unuia dintre cele mai mari cazinouri din Las Vegas.

Actorul nominalizat la Oscar si Globul de Aur, James Caan (The Godfather Misery) este Ed Deline, seful pazei unuia dintre cele mai mari cazinouri si hoteluri din Las Vegas, fost director de contraspionaj pentru CIA. Împreuna cu protejatul lui, Danny (Josh Duhamel, All My Children), nascut in Las vegas si fost militar al Marinei SUA, se confrunta cu tot felul de probleme, de la trisori la masa de joc si ghinioane costisitoare pana la cazinouri rivale care le fura clientii cu multi bani.

Ca si cand presiunile slujbei nu erau suficiente, Big Ed il gaseste pe Danny in pat cu singura lui fiica, Delinda (Molly Sims).

Alaturi de Danny apar Mary, o veche prietena a lui si care devine intre timp director de evenimente speciale; Mike, valetul atotstiutor; Nessa, frumoasa sefa a angajatilor de la mesele de joc; si Samantha, o fosta rivala.

Serialul va fi difuzat pe Universal Channel de luni pana vineri la ora 19:00.
  
asdasd