Un nou serial tv, HAWAII FIVE-0

Luni, 29 August 2011, Categoria: Noutati

Un nou serial tv, HAWAII FIVE-0 Se pot intampla lucruri negative in paradisul din Hawaii? Nu si daca o echipa de elita a politiei din insule si-a asumat misiunea dificila de a apara cel de-al 50-lea stat al Americii de infractiuni si crime!

Sezonul 1 al serialului Hawaii Five-0, format din 24 de episoade, este difuzat in premiera la Universal Channel din 5 septembrie, in fiecare luni de la 22:00.

Filmat in peisajul unic al superbelor insule Hawaii, serialul HAWAII FIVE-0 este un remake modern al serialului clasic, avandu-l in centrul atentiei pe detectivul Steve McGarrett (Alex O'Loughlin), un ofiter decorat al Fortelor Navale ajuns politist, care se intoarce in Oahu pentru a investiga uciderea tatalui sau. Acesta il convinge pe Guvernatorul Hawaii-ului sa il ajute cu o echipa noua si autoritate deplina pentru a-i vana pe cei mai mari raufacatori ai orasului.

Lui McGarrett i se alatura Detectivul Danny "Danno" Williams (Scott Caan), un fost politist din New Jersey proaspat detasat - un barbat care prefera zgarie- norii in locul coastelor oceanului - dar care s-a angajat sa pastreze sigure insulele pentru fiica sa in varsta de 8 ani; si Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim), un fost Detectiv de Politie din Honolulu si fost protejat al tatalui lui McGarrett, acuzat pe nedrept de coruptie si incadrat intr-o patrula de securitate locala.

Verisoara lui Chin, Kono Kalakaua (Grace Park), este o localnica frumoasa si neinfricata care tocmai a absolvit academia si nerabdatoare sa faca parte din elita departamentului. McGarrett, incercand sa reia relatia cu sora sa, Mary Ann, jura ca va face lumina in cazul mortii tatalui lor, in timp ce noua unitate FIVE-0 este hotarata sa indeparteze elementele sumbre din Hawaii.

La premiera serialului, primul caz al echipei de detectivi nou formate, Five-0, consta in gasirea unui traficant de arme care are legatura cu uciderea tatalui lui McGarrett. In continuare, dupa rapirea violenta a unui fost expert NSA in cyber-terorism din centrul orasului Waikiki, Five-0 sunt intr-o cursa impotriva timpului pentru a-l salva pe barbat si a preveni o bresa a securitatii nationale. Alte cazuri includ: un razboi dintre bande in timpul unui meci de fotbal, evadarea unui condamnat periculos care rapeste un cuplu de tineri sau uciderea presedintelui unei mari companii de surfing.
  
asdasd