Sora Jackie revine cu sezonul al doilea

Marti, 3 Mai 2011, Categoria: Recomandari TV

Sora Jackie revine cu sezonul al doilea Castigator a doua premii Emmy si nominalizat doi ani consecutiv la Globul de Aur si SAG Awards, Sora Jackie este o comedie neagra de o jumatate de ora, emotionanta si amuzanta. Edie Falco interpreteaza personajul pricipal, Jackie Peyton, o asistenta de la Urgente cu propria justitie medicala.

Jackie “navigheaza” intr-un sistem de sanatate in naruire, incercand sa faca tot posibilul pentru a le oferi pacientilor cea mai buna ingrijire. Fie ca dojeneste un medic infatuat pentru ca nu i-a ascultat sfatul sau ca fura un colier pretios de la un barbat care a injunghiat o prostituata si i-l da unei vaduve insarcinate sau ca falsifica fisa pentru donarea de organe a unui barbat care tocmai a murit, Jackie Peyton trebuie sa dea un sens haosului si sa schimbe regulile jocului de cate ori poate... O catolica dedicate, Jackie mentine echilibrul in spital prin propria maniera ei de a comunica cu pacientii si prin metode neconventionale.

Bune sau rele, metodele lui Jackie de a face dreptate sunt mai usor de realizat cu ajutorul unei doze zilnice de calmante. In primul sezon, accesul la medicamente ii este facilitat de farmacistul spitalului, Eddie, cu care Jackie are o aventura amoroasa, in ciuda faptului ca acasa are o familie, pe sotul Kevin si fiica lor Grace, ducand astfel o viata dubla.

In sezonul 2, oricat de mult i-ar placea lui Jackie sa continue cu cele doua vieti in paralel nu va putea. La sfarsitul primului sezon, Eddie a vizitat barul lui Kevin, intersectand viata de acasa a lui Jackie cu cea de la Spitalul All Saints. Sezonul al doilea abunda de complicatii si consecinte cand cele doua lumi ale ei se ciocnesc.

Dupa confruntarea cu Eddie de la sfarsitul primului sezon au trecut cateva luni si Jackie se afla pe plaja cu familia sa. A incheiat relatia cu Eddie si este determinata sa petreaca mai mult timp alaturi de familia sa. Totusi, cu Eddie plecat din spital, La All Saints, Jackie este macinata de diminuarea accesului la medicamente. Vom vedea cat de implacabila si neiertatoare este dependenta. Vom vedea cat de departe va merge cu scopul de a si le procura.

Aceasta refuza oferta lui O’Hara de a o ajuta financiar si are de-a face cu Sam, sobrul asistent temporar. Morocanosul Coop depune o plangere oficiala impotriva lui Jackie cu Akalitus in timp ce aceasta se lupta cu compania de asigurari a unei femei surde pentru a-i acoperi costurile medicale. Eddie ia o supradoza si este adus la All Saints doar pentru a-i atrage din nou atentia lui Jackie.

Prioritatile lui Jackie sunt aceleasi care au fost si inainte: sa ofere cea mai buna ingrijire pe cat posibil si sa fie o mama si o sotie buna. In primul sezon, jonglarea cu propriile sarcini echivala cu un act pe o funie pentru acrobati. In cel de-al doilea sezon funia s-a inaltat

Serialul ii infatiseaza si pe Eve Best, Peter Facinelli, Merritt Wever, Haaz Sleiman si Paul Schulze, precum si pe Anna Deavere si Dominic Fumusa in roluri secundare.

Universal Channel difuzeaza incepand din 6 mai sezonul 2 al serialului de succes Sora Jackie, in fiecare vineri de la ora 22:00.
  
asdasd