Castle, sezonul 4 in premiera in Romania din februarie

Marti, 31 Ianuarie 2012, Categoria: Noutati

Castle, sezonul 4 in premiera in Romania din februarie Cand telespectatorii l-au cunoscut pe Richard Castle- un scriitor celebru de romane politiste si tata divortat ce isi creste fiica adolescenta, urmarit indeaproape de mama sa diva pe Broadway - acesta suferea un blocaj din punct de vedere creativ. Dar cand Politia din New York il interogheaza in legatura cu niste crime comise identic cu cele din romanele sale, Castle gaseste inspiratie in detectivul Kate Beckett, un detectiv energic si stralucit cu o pasiune pentru cazurile stranii si iesite din tipar. Desi initial sunt in contradictoriu, ceea ce duce atat la situatii periculoase, cat si romantice, Castle isi ofera ajutorul la gasirea criminalului care ii copiaza crimele din roman. Dupa rezolvarea cazului initial, Castle si Beckett au continuat sa investigheze crimele neobisnuite din New York, combinand intuitia de scriitor a lui Castle cu munca creativa de detectiv a lui Beckett.

Acum, dupa trei sezoane, relatia lui Castle cu Beckett s-a consolidat dupa ce au infruntat gloante, au capturat criminali si au rezolvat nenumarate cazuri de crima prin prisma parteneriatului lor neortodox. Dar in finalul incendiar al Sezonului 3, Capitanul Roy Montgomery – despre care am aflat ca ar fi avut o legatura cu cazul de crima nerezolvat al mamei lui Beckett – este impuscat mortal de catre un barbat ce are legatura cu aceasta crima. Pe cand episodul se apropia de final, Beckett, care vorbea la inmormantarea Capitanului, a fost impuscata de catre un lunetist si a cazut la pamant, fiind in stare critica. Oare va supravietui aceasta...?

Avand-o pe Beckett ca muza, Castle s-a folosit de experienta sa de teren pentru a scrie cele mai bune romane ale sale -- Heat Wave (publicat in septembrie 2009, a stat 16 saptamani in lista cu cele mai bine cotate carti a New York Times si 10 saptamani in lista cu cele mai bine cotate carti a USA Today; republicat intr-o noua editie in aprilie 2010, a stat 12 saptamani in lista celor mai bine cotate carti a New York Times si 11 saptamani in lista celor mai bine cotate carti a USA Today); Naked Heat (publicat in septembrie 2010, a stat 12 saptamani in lista cu cele mai bine cotate carti a New York Times si 8 saptamani in lista celor mai bine cotate carti a USA Today; republicat intr-o noua editie in aprilie 2011, a stat 4 saptamani in lista cu cele mai bine cotate carti a New York Times si 4 saptamani in lista cu cele mai bine cotate carti a USA Today); si un al treilea roman, Heat Rises, ce va fi publicat in septembrie 2011.

In plus, pentru noul sezon, va fi lansat un roman grafic de la Marvell – Deadly Storm al lui Richard Castle va aparea in septembrie, scris de Brian Michael Bendis ("Avengers") si Kelly Sue DeConnick ("Captain America").

"Castle" ii distribuie pe Nathan Fillion in rolul lui Richard Castle, Stana Katic in rolul Detectivului Kate Beckett, Tamala Jones in rolul Medicului Legist Lanie Parish, Jon Huertas in rolul Detectivului Javier Esposito, Seamus Dever in rolul Detectivului Kevin Ryan, Molly Quinn in rolul Detectivului Alexis Castle, cu Susan Sullivan in rolul Marthei Rodgers. Cea care se alatura serialului in cel de-al patrulea sezon este Penny Johnson Jerald ("24") in rolul Captanului Victoria Gates.

Andrew Marlowe este creatorul/producatorul executiv al serialului, alaturi de producatorii executivi Rob Bowman, David Amann, Laurie Zaks si Armyan Bernstein.
  
asdasd