KATE, NOUL CHIP AL JUSTITIEI!

Luni, 28 Martie 2011, Categoria: Recomandari TV

KATE, NOUL CHIP AL JUSTITIEI! Universal Networks International lanseaza prima co-productie cu USA Networks, Aproape legal, ce va avea premiera la Universal Channel pe 10 aprilie. Serialul va fi difuzat in fiecare duminica, de la 22:00.

Kate Reed (Sarah Shahi) este un avocat al apararii la firma renumita din San Francisco a familiei sale Reed & Reed. Dezamagita din cauza rigiditatii sistemului legal, este ferm convinsa ca justitia poate fi facuta si in afara curtii de judecata si se indreapta spre o noua cariera, cea de mediator. Datorita abilitatii sale de a intelege natura umana, cunostintelor juridice aprofundate si unui simt al umorului desavarsit, Kate este talentata cand vine vorba de rezolvarea disputelor. Cu o exceptie, se pare, cand vine vorba de conflictele din propria ei viata.

De la moartea subita a tatalui ei, relatia lui Kate cu noua sa sefa - mama vitrega - Lauren (Virginia Williams) s-a complicat considerabil, iar situatia cu viitorul ei fost sot, Justin (Michael Trucco), un procuror din San Francisco, nu este mai limpede. Cu ajutorul asistentului ei credincios Leonardo (Baron Vaughn), Kate face tot posibilul sa se concentreze asupra carierei si sa ignore propriile probleme. Dar cu noi provocari personale si cazuri dificile si neconventionale pe mana, abilitatile acestui mediator constiincios urmeaza sa fie testate.

In episodul pilot, mediatoarea din San Francisco, Kate Reed, trebuie sa lucreze cu mama sa vitrega - care este de aceesi varsta pentru a pastra firma pe baricade. Fara Teddy, tatal ei, Reed & Reed este sub presiune.

Mai intai este desemnata de “imorala” mama a sa vitrega (si partenera), Lauren, sa rezolve o disputa intre Charles si Douglas Pease, tatal si fiul din spatele Pease Inc., unul dintre cei mai importanti clienti ai lui Reed & Reed. Condusul sub influenta recent al lui Doug ameninta sa distruga un acord la care Reed & Reed a lucrat de luni de zile, iar Kate trebuie sa afle informatii despre incidentul din trafic, sa gaseasca o modalitate prin care Charles si Doug sa-si rezolve conflictele, si sa se asigure ca toti cei implicati fac cea ce trebuie - fie ca le place sau nu.

Intre timp, Kate a fost chemata sa rezolve o disputa in valoare de 10 milioane de dolari intre un barbat pe nume Brian Michaels si actorul, chelnerul si cofetarul pe care il da in judecata pentru o propunere in casatorie ruinata.
Comentarii   Optiuni
 
  
asdasd