Astazi incepe sezonul 5 al serialului PSYCH la Universal Channel

Marti, 6 Mai 2014, Categoria: Recomandari TV

Astazi incepe sezonul 5 al serialului PSYCH la Universal Channel Astazi de la ora 17:00, la Universal Channel incepe, in premiera, un nou sezon al serialului comic de actiune Psych. In sezonul cu numarul 5, ne reintalnim cu Shawn Spencer, tanarul consultant al politiei care isi foloseste atat de bine puterea de observatie pentru a rezolva diverse cazuri, incat detectivii din jur cred ca are puteri de medium. Iar el face tot posibilul pentru a-i lasa sa creada asta.

In noul sezon, Shawn Spencer si amicul lui, Burton 'Gus' Guster, ancheteaza un caz de rapire care scoate la iveala rivalitatea dintre doua bande si incearca sa afle misterul din jurul mortii misterioase a unui dansator de step. De asemenea, cei doi pornesc intr-o cursa contracronometru pentru a da de urma unei femei rapite de vechiul lor adversar, Mr. Yin. Atunci cand identitatea acestuia este, in sfarsit, descoperita, depinde numai de Shawn si Gus sa rezolve acest caz, in ultimul episod al sezonului 5.

In serialul Psych joaca James Roday (“The Dukes of Hazzard”), in rolul consultantului politiei Shawn Spencer si Dulé Hill (“The West Wing”), care il interpreteaza pe cel mai bun prieten al lui Shawn Gus. Corbin Bernsen (“Kiss Kiss Bang Bang,” “L.A. Law”) apare in rolul tatalui lui Shawn, care nu este deloc multumit de talentul fiului sau, desi el este cel care, in mod ironic, i-a cultivat fiului sau puterea de observatie in copilarie.
  
asdasd