Printre oameni - sau cat de umani pot fi un vampir, un varcolac si o fantoma

Luni, 2 Iulie 2012, Categoria: Recomandari TV

Printre oameni - sau cat de umani pot fi un vampir, un varcolac si o fantoma Sa fii uman: nu a spus nimeni ca este usor. Dar pentru trei colegi de apartament - Aidan, Josh si Sally - care se intampla sa fie un vampir, un varcolac si o fantoma, este posibil? Afla raspunsul din noul serial fantastic Printre oameni, difuzat la Universal Channel, din 24 iulie, in fiecare marti, de la 22:00 si 23:00.

Printre oameni este o adaptare americana a serialului britanic de mare succes care exploreaza ce inseamna sa fii uman, prin intermediul acestor trei personaje.

Cei trei protagonisti au povesti de viata impresionante. Un soldat al Razboiului Civil care s-a sacrificat vampirilor pentru a-si salva oamenii, Aidan (Sam Witwer) are acum peste 200 de ani si inca incearca sa scape de sub tutela mentorului sau puternic, Bishop. Hotarat sa nu renunte la vechile sale obiceiuri si sa aiba o viata normala, Aidan isi ia o slujba la spitalul local si doi colegi de apartament care ii impartasesc dorinta de a avea o viata normala: varcolacul Josh si fantoma Sally. Un student la Medicina promitator, fortat sa-si abandoneze familia si viitorul in urma unui atac al varcolacilor care i-a adus un blestem, Josh (Sam Huntington) are o prietenie stranie cu vampirul Aidan, cu care este si coleg la spital..

Logodita si fericita inainte de moartea sa tragica, Sally (Meaghan Rath) trebuie sa-si continue acum existenta ca fantoma. Blocata in casa in care a murit, aceasta si-a petrecut ultimele sase luni luptandu-se cu singuratatea vietii de dincolo. Cu ajutorul noilor ei colegi de apartament, Josh si Aidan, care, spre surprinderea ei, o pot vedea si auzi, Sally incepe sa puna cap la cap detaliile legate de moartea sa, despre care se pare ca nu isi aminteste, precum si de persoana care a fost inainte ca viata ei sa ia o intorsatura tragica.



In debutul serialului Printre oameni, monotonul Josh hoinareste prin padure, aparent in cautarea actiunii, singur si fara haine, asteptand ceva sau pe cineva - dar ce?

Inapoi in oras, misteriosul si chipesul Aidan este la sfarsitul unei intalniri minunate cu Rebecca, frumoasa sa colega roscata, care il invita la o cafea tarzie si, posibil, mai mult decat atat. Aidan cade prada pornirilor sale de vampir si o musca pe Rebecca in timpul actului sexual. Dimineata il gaseste pe Josh plin de sange, zacand langa trupul macelarit al unei caprioare pe care probabil ca a omorat-o in timp ce era varcolac. Crima lui Aidan este mult mai semnificativa: Rebecca nu se mai trezeste. Acesta il suna pe Bishop, capetenia locala a vampirilor, pentru a-i cere sa musamalizeze crima.

In timp ce Aidan, Josh si Sally afla ca sunt destine mai dificile decat moartea, acestia realizeaza ca viata - si cea de dincolo - inseamna mult mai mult decat isi imagineaza majoritatea fiintelor umane "normale". Dupa o initiala tensiune, cei trei formeza o alianta stranie pentru a se ajuta reciproc sa se integreze in lumea fintelor umane.

Printre oameni incepe, asadar, la Universal Channel, din 24 iulie si este difuzat in fiecare marti, de la 22:00 si 23:00.
  
asdasd