Anatomia lui Grey revine pe micile ecrane cu sezonul al saselea

Miercuri, 20 Martie 2013, Categoria: Recomandari TV

Anatomia lui Grey revine pe micile ecrane cu sezonul al saselea Medicii din cadrul Seattle Grace Hospital se confrunta cu noi cazuri complexe si situatii de viata si de moarte in noul sezon al serialului Anatomia lui Grey, al saselea, care incepe luni, 8 aprilie, la ora 20:00, numai la Diva Universal! Episoadele vor fi difuzate de luni pana vineri, la ora 20:00.

Inca de la inceputul sezonului al saselea, intreg personalul spitalului trebuie sa faca fata disparitiei lui George - un eveniment neasteptat, care ii va lovi puternic pe fostii sai colegi. Fiecare dintre acestia ii va plange disparitia in felul sau, trecand prin stari diferite. in aceste imprejurari, reapare si mama lui George, care va trebui sa ia o decizie extrem de grea: va fi de acord sa doneze organele fiului sau? in episoadele urmatoare, fiecare dintre fostii prieteni ai lui George se lupta sa depaseasca acest moment si isi va cauta propriul refugiu. La cateva saptamani dupa o experienta prin care a trecut, Izzie - aflata, inca, in perioada de recuperare - se intoarce la lucru. in acelasi timp, la Seattle Grace Hospital se anunta restructurari de personal, iar aceasta veste ii va pune pe ganduri pe medici, care incep o noua lupta pentru viitorul lor. Inclusiv Cristina, care incearca sa lucreze alaturi de Arizona, la sectia de pediatrie.

Dupa fuziunea dintre spitalele Seattle Grace si Mercy West, rezidentii vor intra in competitie, luptandu-se pentru carierele lor, dar si pentru a intra in salile de operatie! Totodata, Arizona si Callie au probleme, atunci cand tatal lui Callie, Dl. Torres, apeleaza la un preot pentru a-si convinge fiica sa renunte la orientarea homosexuala, iar Izzie se confrunta cu o concurenta serioasa din partea altui medic chirurg. Toate acestea se intampla in sezonul al saselea al serialului Anatomia lui Grey!

In Anatomia lui Grey joaca Ellen Pompeo (ea este Meredith Grey), Patrick Dempsey (Derek Shepherd), Sandra Oh (Cristina Yang), Katherine Heigl (Isobel “Izzie” Stevens), Justin Chambers (Alex Karev), Chandra Wilson (Miranda Bailey), James Pickens Jr. (Richard Webber), Sara Ramirez (Callie Torres), Eric Dane (Mark Sloan), Chyler Leigh (Lexie Grey) si Brooke Smith (Erica Hahn).

Creator si producator executiv al serialului Anatomia lui Grey este Shonda Rhimes. Betsy Beers, Mark Gordon, Krista Vernoff, Rob Corn, Mark Wilding si Allan Heinberg sunt producatori executivi. Anatomia lui Grey este o productie ABC Studios.
  
asdasd