Schimbari dramatice si rasturnari de situatii in noile sezoane ale serialelor Neveste disperate si Sotii de militari

Vineri, 20 Septembrie 2013, Categoria: Recomandari TV

Schimbari dramatice si rasturnari de situatii in noile sezoane ale serialelor Neveste disperate si Sotii de militari Sezonul 4 al serialului Neveste disperate incepe luni, 23 septembrie, la ora 20:00, la Diva Universal, iar episoadele vor fi difuzate de luni pana vineri, de la ora 20:00.

In debutul celui de al patrulea sezon, Katherine Mayfair (interpretata de Dana Delany), o fosta vecina si veche prietena a lui Susan, se muta in vechea sa casa - unde a locuit si Mike - impreuna cu sotul ei, Adam, medic ginecolog si fiica sa adolescenta, Dylan. Desigur, fiecare are secretele lui, bine ascunse. De asemenea, vom afla si ca Edie si-a inscenat sinuciderea, pentru a-l convinge pe Carlos sa-i ramana alaturi, fara sa stie de relatia secreta dintre Carlos si Gabrielle.

Lynette le spune prietenelor sale ca sufera de cancer, in timp ce Bree incearca sa ascunda falsa sarcina de ochii vecinilor. Susan se teme ca a ajuns la menopauza, insa, spre satisfactia lui Mike, descopera ca este insarcinata. Susan incearca sa il implice pe Mike in deciziile din casa, ceea ce va crea probleme in relatia lor cu Julie. Lynette il da afara pe Tom de la sedintele ei de chimioterapie, Susan e confundata cu un stripper, iar Bree incearca sa fure o reteta premiata.

Toate acestea si multe altele se vor intampla in cel de al patrulea sezon al serialului Neveste disperate, care va avea premiera luni, 23 septembrie, la ora 20:00, la Diva Universal! Episoadele vor fi difuzate de luni pana vineri, la ora 20:00.

Al saptelea sezon al productiei Sotii de militari incepe miercuri, 25 septembrie, la ora 21:00, numai la Diva Universal. In fiecare miercuri vor fi difuzate cate doua episoade.

Noul sezon aduce noi provocari pentru eroinele serialului, care isi iau adio de la unul dintre personaje, intr-unul dintre cele mai dramatice si semnificative momente de pana acum.

Chiar din primul episod al noului sezon, Fort Marshall trece prin cliple emotionante si grupul trebuie sa isi ia “La revedere” de la o persoana draga. Roxy si Gloria se imprietenesc cu o tanara sotie de militar, lui Roland i se ofera o sansa uimitoare de a-si extinde munca de cercetare, dar pentru asta el si Joan trebuie sa ia o decizie dificila.

Brooke Shields, Ashanti, Torrey DeVitto si Jesse McCartney sunt cateva dintre numele cunsocute care se alatura distributiei serialului Sotii de militari in sezonul 7, care va debuta miercuri, 25 septembrie, la ora 21:00, numai la Diva Universal. In fiecare miercuri vor fi difuzate cate doua episoade.

Brooke Shields o va intrepreta, in sezonul 7 din Sotii de militari, pe Katherine “Kat” Young, un iscusit colonel al Fortelor Aeriene, careia ii place sa comande! Ea va avea o relatie furtunoasa cu Generalul Holden (Brian McNamara) inca de la inceput. Brooke Shields va debuta in Sotii de militari, sezonul 7, incepand din episodul cu numarul 7, intitulat Brace For Impact, si va aparea in mai multe episoade ale seriei.

Nu pierdeti, asadar, primele doua episoade din Sotii de militari, sezonul 7, miercuri, 25 septembrie, incepand cu ora 21:00, numai la Diva Universal!
  
asdasd