Afla secretele vecinilor din Neveste disperate sezonul 2 incepand din 22 noiembrie

Luni, 19 Noiembrie 2012, Categoria: Noutati

Afla secretele vecinilor din Neveste disperate sezonul 2 incepand din 22 noiembrie Povestile si secretele vecinilor de pe Wisteria Lane continua in ce de al doilea sezon al serialului Neveste disperate ce continua la Diva Universal incepand cu 22 noiembrie, de luni pana joi, de la ora 20.00.

Cel de al doilea sezon al serialului Neveste disperate continua povestea vecinilor din Wisteria Lane, iar vietile aparent perfecte din suburbia americana sunt tulburate de sosirea misterioasei Betty Applewhite (interpretata de Alfre Woodard).

In episoadele acestui sezon, Susan Mayer, divortata, mama singura, este in cautarea continua a unei legaturi romantice, dar va ajunge din nou in pat alaturi de fostul ei sot. Lynette Scavo se intoarce la serviciu dupa o absenta de sase ani, timp in care s-a dedicat familiei, insa acest pas o obliga sa isi neglijeze responsabilitatile de mama. Bree Van de Kamp, a carei viata lipsita de griji este zdruncinata de urmarile disparitiei sotului ei, incearca sa treaca peste sentimentul de vinovatile provocat de faptul ca a fost apropiata chiar de acela care l-a omorat pe fostul ei barbat.

Fostul model Gabrielle Solis pierde o sarcina chiar in momentul in care se obisnuise cu ideea ca va fi mama, iar sotul acesteia, Carlos Solis, incearca sa iasa din inchisoare si afla de aventura Gabriellei cu gradinarul. Edie Britt are, in continuare, numeroase aventuri de o noapte, Paul Young isi continua viata de vaduv, iar Mike Delfino se confrunta cu despartirea de Susan Mayer, dar si cu descoperirea fiului sau biologic.

Spre finalul sezonului, o serie de flashback-uri ne duc in zilele cand Bree, Susan, Gaby si Lynette s-au mutat pe Wisteria Lane si Mary Alice Young le-a adus pe toate impreuna. Bree afla cateva vesti infricosatoare, Susan se muta intr-o rulota, Lynette descopera secretul lui Tom, iar in casa familiei Solis lucrurile nu stau deloc bine la sfarsitul sezonului 2.

Mary Alice Young (Brenda Strong), continua, asadar, sa comenteze, de pe lumea cealalta, tot ceea ce se intampla in vietile familiei sale, ale prieteilor si vecinilor ei. Din punctul ei de vedere, Mary Alice are avantajul acum ca vede mai multe decat atunci cand traia si planuieste sa impartaseasca si cel mai mic secret care se ascunde in spatele usilor vecinilor din acest cartier american perfect.

In distributie: Teri Hatcher - Susan Mayer, Felicity Huffman - Lynette Scavo, Marcia Cross - Bree Van De Kamp, Eva Longoria - Gabrielle Solis, Nicollette Sheridan - Edie Britt, Alfre Woodard - Betty Applewhite, Brenda Strong - Mary Alice Young, James Denton - Mike Delfino, Doug Savant - Tom Scavo, Ricardo Antonio Chavira - Carlos Solis, Mark Moses - Paul Young, Cody Kasch - Zach Young, Andrea Bowen - Jenna Mayer, Shawn Pyfrom - Andrew Van De Kamp, Joy Lauren - Danielle Van De Kamp, Mehcad Brooks - Matthew Applewhite si Jesse Metcalfe - John.

Marc Cherry ("The Golden Girls") este producator executiv si creator al serialului. Tom Spezialy ("The District", "Ed") este producator executiv.
  
asdasd