Soundtrack: 21

Miercuri, 19 August 2009, Categoria: Soundtrack

Daca "21" nu e un film prea grozav (cu tot cu Kevin Spacey in distributie), cu totul altfel stau lucrurile cand e vorba de soundtrack: o compilatie energica, trendy si eclectica in care apar Rihanna si Rolling Stones (remix, deh), MGMT sau Unkle.

In film se mai aud si "Everybody get dangerous" de la Weezer, "I want you to want me" de la Cheap Trick sau "Music is happiness" de la Octopus Project, insa pe albumul oficial au intrat doar melodiile de mai jos:

1. You Can't Always Get What You Want (Re-Mixed and Re-Edited by Soulwax) - The Rolling Stones

2. Time To Pretend- MGMT

3. Big Ideas - LCD Soundsystem

4. Giant - D. Sardy featuring Liela Moss

5. Always - Amon Tobin

6. Young Folks - Peter Bjorn And John

7. Mad Pursuit - Junkie XL featuring Electrocute

8. Sister Self Doubt - Get Shakes

9. I Am The Unknown - Aliens

10. Shut Up And Drive - Rihanna

11. Alright - Knivez Out

12. Tropical Moonlight - Domino

13. Hold My Hand - Unkle

14. L.S.F. - Mark Ronson featuring Kasabian

15. Tender Buttons - Broadcast