Elvis vine in turneu pe DVD si Blu-ray

Vineri, 6 August 2010, Categoria: DVD & Blu-Ray

Elvis vine in turneu pe DVD si Blu-ray Din 4 august, Pro Video pune la dispozitia tuturor impatimitilor muzicii regelui rock’n’roll-ului documentarul Elvis in turneu/Elvis on tour, disponibil atat in varianta DVD, cat si Blu-ray.

Dupa marele succes inregistrat cu documentarul Elvis:Asa e viata! filmat live in Las Vegas, emblema rock’n’roll-ului isi captiveaza din nou publicul in pelicula Elvis in turneu/Elvis on tour.

Camerele il vor surprinde pe Elvis Presley pe toata durata turneului sau din aprilie 1972 in cele peste 15 orase din America. Utilizand acelasi procedeu revolutionar de split-screen folosit si la filmarea documentarului Woodstock, realizatorii au reusit sa transpuna magistral energia show-ului, dar mai ales talentul de neegalat a celui supranumit pe buna dreptate ,,Regele Rock’n’roll”. Produs de Pierre Adidge si Robert Abel, filmul contine pe langa scenele din concerte, interviuri sau diferite aparitii ale lui Elvis in show-uri TV.

Castigator al unui premiu Globul de Aur pentru ,,Cel mai bun documentar”, pelicula dezvaluie franturi surprinzatoare din viata si cariera starului american. Mai mult, o serie de montaje realizate sub indrumarea lui Martin Scorsese ii va fascina cu siguranta pe iubitorii de muzica, scotand la iveala primele melodii inregistrate de Presley. Can’t help falling in love, Suspicious minds sau Love me tender sunt doar cateva dintre hiturile prezente in documentar, DVD-ul fiind lansat pentru prima data in varianta audio 5.1.

Elvis in turneu, distribuit de catre Pro Video, poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD sau Blu-ray, la un pret recomandat de 39.9 RON, respectiv 79.9 RON .
  
asdasd