Filmele lunii decembrie la ProVideo

Luni, 24 Noiembrie 2008, Categoria: DVD & Blu-Ray

Filmele lunii decembrie la ProVideo Lansare DVD

The Dark Knight / Cavalerul negru

Regie: Christopher Nolan

Distributie: Heath Ledger, Christian Bale

Gen: Aventura/ Actiune/ Drama

An de productie: 2004

Pret recomandat DVD: 54,9 Ron

Pret recomandat Blu-ray: 129,9 Ron


Ajutat de locotenentul Jim Gordon si de procurorul districtual, Harvey Dent, Batman porneste lupta impotriva crimei organizate din Gotham City. Initial, echipa formata din cei trei se dovedeste a fi eficienta, dar in curand ei devin tinta unui geniu al raului, cunoscut sub numele de Joker, care arunca orasul in anarhie, fortandu-l pe Cavalerul negru sa incalce fragila granita dintre erou si razbunator.

Heath Ledger (Brokeback Mountain), nominalizat la premiul Academiei, il intruchipeaza pe archetipul raului, The Joker, iar Aaron Eckhart il interpreteaza pe procurorul Harvey Dent. Maggie Gyllenhaal se alatura si ea distributiei in rolul lui Rachel Dawes.

Cavalerul negru – un film care nu merita a fi ratat.



Get Smart / Scapati de Smart

Regie: Peter Segal

Distributie: Anne Hathaway, Steve Carell

Gen: Actiune/ Comedie

An de productie: 2008

Pret recomandat: 49,9 Ron


Maxwell Smart are misiunea de a desfiinta cel mai recent plan de dominare a lumii, al organizatieii KAOS. In momentul in care sediul agentiei de spionaj American, Control, e atacat iar identitatea agentilor e compromisa, Seful nu are de ales si il promoveaza pe entuziastul analist Maxwell Smart la gradul de agent, acesta visand de foarte mult timp sa devina partenerul celebrului Agent 23. Insa nu i se indeplineste dorinta, el fiind pus in echipa cu singurul agent al carui identitate nu a fost aflata, superba, dar letala Agenta 99.



Lansare Blu-ray



Batman Begins / Batman - Inceputuri

Regie: Christopher Nolan

Distributie: Christian Bale, Michael Caine

Gen: Actiune/ Aventura/ SF

An de productie: 2005

Pret recomandat: 119,9 Ron




Cine ar fi crezut ca cinci dintre cele mai grele nume ale Hollywood-ului isi vor aduce participarea la o ecranizare a celebrei serii de benzi desenate Batman?!

Christian Bale, Michael Cane, Liam Neeson, Gary Oldman, Morgan Freeman si Katie Holmes vin acum pe DVD intr-o editia speciala pe 2 discuri, lansata de PRO VIDEO, a unui film care a revolutionat adaptarile dupa benzile desenate: ,,Batman Begins/ Batman: Inceputuri”. In spatele fiecarui supererou se afla o legenda, iar fiecare legenda are un inceput. ,,Batman Begins/ Batman: Inceputuri” este filmul care dezvaluie secretele unui personaj intrat deja in istorie. Astfel, printr-o viziune inovatoare, regizorul Christopher Nolan elucideaza misterul care a invaluit atata timp aparitia lui Batman, un erou de care depinde soarta intregului oras Gotham. ,,Reusim sa redam viziunea pe care oamenii din intreaga lume o au despre orasul Gotham, in contextul in care imaginea orasului fictiv este raportata la cea a marilor orase precum Londra, New York sau Paris”, a declarat regizorul.



V for Vendetta / V de la Vendetta

Regie: James McTeigue

Distributie: Natalie Portman, Hugo Weaving

Gen: Actiune/ Drama/ SF

An de productie: 2005

Pret recomandat: 119,9 Ron


Cine este omul care isi ascunde chipul mutilat in spatele mastii? Este un erou sau un nebun? Eliberator sau opresor? Cine este V si cine i se va alatura in acest indraznet plan secret menit sa distruga regimul totalitar care ii asupreste natiunea?

Creatorii trilogiei Matrix vin cu un nou film, V de la Vendetta, o impresionanta viziune a viitorului, bazata pe o nuvela foarte puternica si subtila. Natalie Portman joaca in rolul lui Evey, o fata din clasa muncitoare care trebuie sa isi dea seama daca eroul ei este sau nu amenintarea extrema impotriva careia ea insasi lupta. Hugo Weaving il interpreteaza pe V – un intelept si charismatic luptator pentru libertate care este hotarat sa lupte impotriva celor care l-au desfigurat. Stephen Rea il portetizeaza pe detectivul care incearca cu disperare sa il captureze pe V, inainte ca acesta sa declanseze o revolutie. Miza creste. Tensiunea explodeaza. Actiunea te tine in suspans. De partea cui esti? In lumea lui V nu exista cale de mijloc.



The Matrix / Matrix

Regie: Andy Wachowski, Larry Wachowski

Distributie: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss

Gen: Actiune/ Aventura/ SF

An de productie: 1999

Pret recomandat: 119,9 Ron


Thomas Anderson descopera ca realitatea virtuala nu mai este un joc, ci o inchisoare. Pamantul este condus de masini si computere ultra-avansate, iar viata umana este folosita drept energie. Lumea in care traim este doar o iluzie. Alaturi de prietenii de incredere, Thomas devine Neo - alesul din profetiile Oracolului.



The Matrix Reloaded (Matrix 2) / Matrix - Reincarcat

Regie: Andy Wachowski, Larry Wachowski

Distributie: Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss

Gen: Actiune

An de productie: 2003

Pret recomandat: 119,9 Ron


Zion este orasul oamenilor liberi, situat in centrul pamantului. Este singurul loc liber, dar este atacat de masini. Doar cateva ore si 250 000 Santinele, programate sa distruga omenirea, vor patrunde si vor nimici Zion-ul. Singura speranta a oamenilor este Neo, cel Ales, caci numai el poate indeplini profetia Oracolului – salvarea omenirii si incetarea razboiului cu masinile. Dar Neo are nevoie si de data aceasta de aliati. Astfel, ca pe langa cei pe care ii cunoastem, acum va avea altii noi.

  
asdasd