Noutati ProVideo

Miercuri, 26 Noiembrie 2008, Categoria: DVD & Blu-Ray

Noutati ProVideo Lansari DVD:



The Christmas cottage / Casuta de Craciun

Regie: Michael Campus

Distributie: Jared Padalecki, Marcia Gay Harden, Peter O'Toole

Gen: Drama

An de productie: 2008

Pret recomandat: 49,9 Ron



Inspirat din viata renumitului pictor Thomas Kinkade, filmul prezinta o poveste emotionanta despre cum o comunitate mica si un mentor in varsta sar in ajutorul unei familii pentru a salva casa acestora. In paralel ei il invata pe un tanar semnificatia dragostei, a prieteniei si ce inseamna sa fii artist. Intorcandu-se de la facultate de Craciun, tanarul artist Thomas Kinkade este consternat sa afle ca incercarile de promovare ale turismului rural au esuat si ca mama sa este foarte aproape de a pierde casa in care locuiesc. Inspirat de mentorul lui Glen, un artist cunoscut si vecin cu ei, Tom accepta provocarea de a picta un perete din mica si idilica sa casa. Pe masura ce picteaza, Tom isi descopera vocatia si reda micutului oras spiritual Craciunului.





Then she found me / Regasirea

Regie: Helen Hunt

Distributie: Helen Hunt, Bette Midler, Colin Firth, Matthew Broderick

Gen: Drama/Romantic

An de productie: 2007

Pret recomandat: 49,9 Ron



Despartirea de sot si moartea mamei adoptive o aduc pe April Epner (Helen Hunt), o profesoara de 39 de ani din New York, in pragul unei caderi nervoase. Pe masura ce incearca sa-si revina, viata ei este din nou data peste cap atunci cand este contactata de gazda unui excentric talk-show radiofonic, Bernice Graves, nimeni alta decat mama sa biologica.

In timp ce Bernice doreste sa castige increderea fiicei ei si sa devina mama care nu a putut fi pana atunci, April isi gaseste alinarea in bratele parintelui unuia dintre elevii sai, redesoperind astfel dragostea si dorinta de a trai. O reintalnire cu fostul sot schimba insa total situatia.

“Regasirea” este o poveste induiosatoare despre dragoste si regasire.





Gangs of New York / Bandele din New York

Regie: Martin Scorsese

Distributie: Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis, Cameron Diaz, Jim Broadbent

Gen: Drama

An de productie: 2002

Pret recomandat: 39,9 Ron



Bandele din New York i-a adus regizorului Martin Scorsese Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Regizor.

Productia a castigat Globul de Aur si pentru Cel Mai Bun Cantec „The Hands that built America”, semnat de U2. Succesul filmului i-a adus si 10 nominalizari la Oscar.

Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz si Daniel Day-Lewis fac parte din distributia acestui film in care razbunarea si supravietuirea sunt traite la intensitate maxima!

In vremea in care valuri de emigranti invadau NewYork-ul, fara-de-legea si coruptia se dezvolta in suburbiile din Manhattan. Dupa ani de detentie, tanarul irlandez Amsterdam Vallon se intoarce in locurile natale pentru a se razbuna pe liderul bandei rivale, care i-a ucis tatal. Razbunarea lui Amsterdam este cu atat mai motivata cu cat este nevoit sa se adapteze unui nou stil de viata.





In curand pe DVD:



The Sisterhood of the Traveling Pants 2 / Fratia pantalonilor umblatori 2

Regie: Sanaa Hamri

Distributie: Blake Lively, Alexis Bledel, Amber Tamblyn, America Ferrera

Gen: Aventura/ Comedie/ Romantic

An de productie: 2008

Pret recomandat: 49,9 Ron



In cea dea doua parte a seriei bazata pe romanele "best-seller" ale Annei Brashares, patru tinere se maturizeaza, asumandu-si o viata responsabila.

Dupa trei ani, aceasta prietenie de durata ia drumul anevoios al primului an de facultate. Fetele pastreaza legatura una cu alta continuand sa-si impartaseasca experientele asa cum au facut intodeauna cu umor si sinceritate. Descoperindu-si puterile, temerile, talentele si capacitatea de a iubi indiferent de deciziile pe care le iau, ele incep sa pretuiasca mai mult ca niciodata legatura pe care o impartasesc si puterea nemasurata a prieteniei lor.

  
asdasd