Pro Video prezinta filmele lunii ianuarie pe DVD

Marti, 16 Decembrie 2008, Categoria: DVD & Blu-Ray

Pro Video prezinta filmele lunii ianuarie pe DVD Journey to the Center of the Earth / Calatorie spre centrul Pamantului

Regie: Eric Brevig

Distributie: Brendan Fraser, Anita Briem, Josh Hutcherson, Seth Myers

Gen: Aventura/ Actiune/ SF

An de productie: 2008

Pret recomandat: 49,9 Ron



Intr-unul din exemplarele romanului "Calatorie spre centrul Pamantului" vulcanologul Trevor descopera notele lasate de fratele sau, disparut intr-o expeditie. Purtat de curiozitate, Trevor urmeaza instructiunile si pleaca in Islanda, alaturi de nepotul sau, Sean si cercetatoarea Hannah. In timpul calatoriei, aventurtti spre necunoscut, cei trei cad intr-o groapa care-i poarta spre centrul Pamantului. Ce vor intalni in aceste locuri indepartate de lumea cunoscuta le va schimba, definitiv perspectiva asupra vietii.





Bangkok Dangerous / Asasinul din Bangkok

Regie: Oxide Pang Chun, Danny Pang

Distributie: Nicolas Cage, Philip Waley

Gen: Actiune/ Drama

An de productie: 2008

Pret recomandat: 49,9 Ron



Viata unui asasin anonim capata o turnura neasteptata cand acesta calatoreste in Tailanda pentru a-si respecta sarcinile contractuale, respectiv asasinarea mai multor persoane. Joe, un ucigas platit, ajunge in Bangkok pentru a executa patru inamici ai unui boss criminal numit Surat. Pentru a fi ajutat, el il angajeaza pe Kong, un golan si hot de buzunare, care sa ii livreze comisioanele in numele lui pentru a-si acoperi urmele.

Dupa indeplinirea misiunii Joe planifica insa sa il omoare.

Sirul evenimentelor il poarta pe Joe intr-o poveste de dragoste neasteptata. Toate acestea insa ii vor da de gandit asupra viietii pe care si-a ales-o.





Bandele din New York / Gangs of New York

Regie: Martin Scorsese

Distributie: Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis, Cameron Diaz, Jim Broadbent

Gen: Drama

An de productie: 2002

Pret recomandat: 39,9 Ron



Bandele din NewYork i-a adus regizorului Martin Scorsese Globul de Aur pentru Cel Mai Bun Regizor.

Productia a castigat Globul de Aur si pentru Cel Mai Bun Cantec „The Hands that built America”, semnat de U2. Succesul filmului i-a adus si 10 nominalizari la Oscar.

Leonardo DiCaprio, Cameron Diaz si Daniel Day-Lewis fac parte din distributia acestui film in care razbunarea si supravietuirea sunt traite la intensitate maxima!

In vremea in care valuri de emigranti invadau NewYork-ul, fara-de-legea si coruptia se dezvolta in suburbiile din Manhattan. Dupa ani de detentie, tanarul irlandez Amsterdam Vallon se intoarce in locurile natale pentru a se razbuna pe liderul bandei rivale, care i-a ucis tatal. Razbunarea lui Amsterdam este cu atat mai motivata cu cat este nevoit sa se adapteze unui nou stil de viata.





The Women / Intrigi parfumate

Regie: Diane English

Distributie: Meg Ryan, Eva Mendes, Annette Bening, Debra Messing, Jada Pinkett Smith

Gen: Comedie/ Drama

An de productie: 2008

Pret recomandat: 49,9 Ron



Filmul aduce in prim plan povestea de succes a unei tinere creatoare de moda, Mary Haines (Meg Ryan) care aparent duce o viata perfecta: o casa frumoasa, un sot bogat, o fiica adorabila de 11 ani si o slujba part-time de designer vestimentar pentru compania tatalui sau. Cea mai buna prietena a ei, Sylvie Fowler (Annette Bening), traieste, de asemenea, o viata de invidiat: este redactor la o revista celebra pentru femei, posesoare a unei colectii impresionante de haine de marca, fiind foarte respectata pentru bunul gust si stilul sau original…

Dulcea si recent-casatorita Mary Haines isi da insa seama ca are probleme in paradis atunci cand vanzatoarea Crystal (Eva Mendes) ii abordeaza sotul. Bineinteles, incidentul devine imediat barfa favorita a prietenelor lui Mary, care insista ca aceasta sa divorteze cat mai repede.





Taken / Teroare in Paris

Regie: Pierre Morel

Distributie: Liam Neeson, Famke Janssen, Xander Berkeley, Katie Cassidy

Gen: Actiune/ Thriller

An de productie: 2008

Pret recomandat: 49,9 Ron



Ce poate fi mai rau pentru un tata decat sa asiste neputincios, prin telefon, la rapirea fiicei sale? Acesta este cosmarul trait de Bryan, fost agent secret, care are la dispozitie numai cateva ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim, din mainile unei bande de infractori specializati in trafic de carne vie. Panica creste datorita distantei: Bryan se afla in Los Angeles, iar Kim in Paris...





Space Chimps / Cimpanzeii spatiali

Regie: Kirk De Micco

Distributie: Jeff Daniels, Patrick Warburton

Gen: Aventura/ Actiune/ Comedie

An de productie: 2008

Pret recomandat: 39,9 Ron



Ham III, nepotul primului cimpanzeu astronaut, este trimis in spatiu de un senator oportunist. Curand, primata iubitoare de distractie e nevoita sa isi ia in serios misiunea: aceea de a scapa o planeta indepartata de liderul ei tiranic. Din fericire pentru Ham III, doi prieteni, cimpanzei si ei, il insotesc in lunga si periculoasa calatorie.



  
asdasd