Matt Damon este Informatorul!, acum pe DVD si Blu Ray

Vineri, 23 Aprilie 2010, Categoria: DVD & Blu-Ray

Matt Damon este Informatorul!, acum pe DVD si Blu Ray Actorul cameleonic Matt Damon face senzatie in cea mai recenta comedie a sa – Informatorul!, distribuita pe DVD si Blu Ray incepand cu 14 aprilie, de catre Pro Video.

Cu mustata si aproximativ 13 kilograme in plus, Matt Damon, detinator al unui premiu Oscar, demonstreaza inca o data tuturor ca talentul sau actoricesc poate fi exploatat la maxim.

Bazat pe romanul "The Informant: A true story", scris de fostul jurnalist de la publicatia ,,New York Times” – Kurt Eichenwald, filmul este axat pe cele mai celebre scandaluri industriale ale sfarsitului de secol trecut. Daca va intrebati ce poate fi atat de amuzant intr-un film care abordeaza problema spionajului corporatist si a afacerilor abuzive sau ilegale, simpla mentiune ca regizorul filmului este chiar Steven Soderbergh spune totul. In modul sau unic, regizorul faimoasei trilogii "Ocean’s" ofera o incursiune amuzanta in lumea aluneacoasa a corporatiilor.



Mark Whitacre (Matt Damon) este directorul diviziei de produse alimentare organice a ADM, unul dintre cei mai mari producatori mondiali din domeniul alimentar. La inceputul anilor ’90 Mark devine informatorul celor de la FBI – asa numitul "whistleblower", furnizandu-le acestora informatii despre activitatea companiei. Astfel, sunt deconspirate practicile ilegale de stabilire a preturilor. Lucrurile iau insa in timp o turnura spectaculoasa, agentii FBI nemaireusind sa isi dea seama ce e adevar si ce e imaginatie in raportarile zilnice ale lui Whitacre.

Un adevar istoric transpus in imagini si scene de actiune, nu de putine ori hilare, un personaj carismatic si foarte bine construit, precum si umorul negru, sunt elementele cheie ale unei comedii de succes.



DVD-ul Informatorul! contine si elemente speciale: Scene aditionale, iar pentru mai multe detalii din spatele culiselor vizionati Comentarii cu regizorul Steven Soderbergh si scenaristul Scott Z. Burns, in exclusivitate pe Blu Ray.

Informatorul!, distribuit de catre Pro Video, poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD sau Blu Ray, la un pret recomandat de 54.9 RON, respectiv 99.9 RON.
  
asdasd