Noutati

  • Julianne Moore o va intrepreta pe Sarah Palin

    Vineri, 11 Martie 2011, Categoria: Noutati

    Julianne Moore o va intrepreta pe Sarah Palin Bazat pe bestseller-ul cu acelasi nume Game change, filmul produs de HBO o va avea pe Julianne Moore in rol principal.
    Actrita o va interpreta pe Sarah Palin, candidata republicanilor la vicepresedintia SUA intr-un film despre insuccesul lui John McCain in campania prezidentiala in urma careia Barack Obama a devenit presedintele Americii in 2008.
    Regizorul filmului va fi Jay Roach iar scenariul este semnat de Danny Strong. Cei doi au mai lucrat impreuna la realizarea unei alte productii HBO cu tema politica Recount.
    Ultimul film al lui Julianne Moore a fost The ... mai mult
  • Emma Watson renunta la Brown University pentru a se intoarce la Hogwarts

    Miercuri, 9 Martie 2011, Categoria: Noutati

    Emma Watson renunta la Brown University pentru a se intoarce la Hogwarts Simpatica actrita britanica Emma Watson si-a lasat iarasi pentru ceva timp deoparte cartile si cursurile si se va reintoarce la practicarea vrajilor si la prepararea potiunilor magice, pentru ultimul film din seria Harry Potter cel putin.
    Emma Watson, actrita care a intruchipat-o pe Hermione Granger, colega creata si foarte inteligenta a lui Ron Weasley si Harry Potter, inca din 2001 de la lansarea primului film al seriei, este acum studenta la Univeristatea Brown.
    Cum filmarile la cea de-a doua parte a Harry Potter si Talismanele mortii, ultimul film al seriei sunt in... mai mult
  • Filmul care o arata pe Lindsay Lohan furand un colier

    Luni, 7 Martie 2011, Categoria: Noutati

    Filmul care o arata pe Lindsay Lohan furand un colier O declaratie postata pe site-ul www.necklacevideo.com anunta faptul ca va face in curand publica inregistrarea care o surprinde pe actrita Lindsay Lohan furand un colier in valoare de 2.500 de dolari.
    Site-ul se pare ca este proprietatea unei companii de software din Beverly Hills care nu specifica in niciun fel natura relatiilor sale cu magazinul de bijuterii Kamofie & Co din care actrita a furat colierul si directioneaza toate solicitarile din partea presei catre Associated Press.
    Declaratia de pe site suna in felul urmator: "Speculatiile in legatura cu ceea ce s-a... mai mult
  • Castigatorii premiilor Oscar 2011

    Luni, 28 Februarie 2011, Categoria: Noutati

    Castigatorii premiilor Oscar 2011 Cel mai important castigator de anul acesta a fost lungmetrajul Discursul regelui/The King's Speech, in care actorul Colin Firth interpreteaza rolul regelui George al VI-lea al Marii Britanii.
    Pelicula a primit 12 nominalizari la Oscar si a castigat premiul pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun actor in rol principal (Colin Firth si cel mai bun scenariu original.
    Iata lista tuturor castigatorilor premiilor Oscar 2011:
    Cel mai bun film – Discursul regelui
    Cel mai bun actor intr-un rol principal - Colin Firth (Discursul regelui)
    ... mai mult
  • Buna! Ce faci? o comedie romantica romaneasca din martie in cinematografe

    Joi, 24 Februarie 2011, Categoria: Noutati

    Buna! Ce faci? o comedie romantica romaneasca din martie in cinematografe Buna! Ce faci?, comedia romantica despre care publicatia americana "Variety” aprecia ca este "ca o gura de aer proaspat” in contextul productiilor romanesti mai degraba sumbre, intra in cinematografele din Romania din 4 martie
    Lungmetrajul de debut al lui Alexandru Maftei va avea premiera de gala pe 3 martie, la Cinema Patria din Capitala, in prezenta echipei
    In prima saptamana, filmul va rula in salile din Bucuresti, Cluj, Iasi si Brasov, apoi isi va continua traseul in Craiova, Bacau, Timisoara, Constanta, Piatra-Neamt, Targu-Mures si Oradea
    Inventiva,... mai mult
  • Trilogia The Patterns, sambata seara la ShortsUP

    Miercuri, 23 Februarie 2011, Categoria: Noutati

    Trilogia The Patterns, sambata seara la ShortsUP Ar putea fi unul dintre cei mai originali regizori de care nu ati auzit inca - asa incepea The New York Times un articol despre Jamie Travis. Aceeasi publicatie il compara cu David Lynch, in timp ce critica de film l-a asemanat cu Peter Greenaway sau chiar cu Alfred Hitchcock.
    E vorba de un tanar regizor canadian a carui trilogie, The Patterns va fi prezentata sambata seara la ShortsUP in cadrul evenimentului “In Laborator”, alaturi de alte scurtmetraje-experiment.
    Trailerul poate fi vazut la adresa: http://ShortsUP.ro/ro/video
    The Patterns este o comedie... mai mult
  • ShortsUP In Laborator: scurtmetraje-experiment si performance avangardist

    Miercuri, 16 Februarie 2011, Categoria: Noutati

    ShortsUP In Laborator: scurtmetraje-experiment si performance avangardist Sambata, 26 februarie, de la 20.00, la Atelierul de Productie, ShortsUP va prezenta programul de scurtmetraje In Laborator. Filmele vor fi dublate de un experiment muzical si vizual avangardist. ShortsUP este un proiect marca ORICUM si Feeder.ro.
    De-a lungul timpului, creatorii de film au incercat sa redescopere filmul, sa experimenteze dincolo de reguli. Dupa explozia instrumentelelor digitale au aparut multe filme aflate la granita dintre genuri si categorii: cinema de avangarda, cinema underground, cinema low-budget, cu linie narativa sau fara, cu imagini socante sau ... mai mult
  • Alec Baldwin are stea pe Hollywood Walk of Fame

    Marti, 15 Februarie 2011, Categoria: Noutati

    Alec Baldwin are stea pe Hollywood Walk of Fame Cunoscut din filme precum Ghinionistul, pentru care a avut si o nominalizare la Oscar, It’s complicated in care a jucat alaturi de Meryl Streep si Steve Martin sau din serialul 30 Rock, Alec Baldwin a primit si el o stea pe celebrul boulevard Hollywood Walk of Fame.
    Steaua primita de actorul american este cea de-a 2.433-a de pe Hollywood Boulevard.
    Actorul american a tinut sa-i multumeasca actritei Tina Fey, creatoarea serialului "30 Rock", show-ul de televiziune care i-a relansat cariera. Alec Baldwin i-a multumit si actritei Megan Mullally, colega sa din... mai mult
  • Cea mai mare distinctie BAFTA pentru Sir Christopher Lee

    Marti, 8 Februarie 2011, Categoria: Noutati

    Cea mai mare distinctie BAFTA pentru Sir Christopher Lee Duminica, cu ocazia unei festivitati speciale ce va avea loc la Royal Opera House din Londra, celebrul actor Sir Christopher Lee va primi cea mai inalta distinctie a BAFTA (The British Academy of Film and Television Arts).
    Lee este unul dintre cei mai renumiti si longevivi actori britanici ce a ramas in memoria cinefililor dore monstrul lui Frankenstein si mai tarziu Contele Dracula.
    Cariera sa de peste opt decenii include printre multe altele roluri precum Mycroft Holmes din filmul lui Billy Wilder Viata private a lui Sherlock Holmes (The Private Life of Sherlock... mai mult
  • Animatie la Seara de film de la Institutul Cultural Roman

    Joi, 20 Ianuarie 2011, Categoria: Noutati

    Animatie la Seara de film de la Institutul Cultural Roman Joi, 27 ianuarie 2011, de la ora 18.00, la Institutul Cultural Roman (Aleea Alexandru nr. 38), prima Seara de film din 2011 prezinta creatiile romanesti selectionate in competitia nationala a celei mai recente editii a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est.
    Festivalul International de Film de Animatie Anim'est, infiintat in 2006, este unul dintre cele mai importante festivaluri de film de animatie din Europa Centrala si de Est. Din 2010, Anim'est este membru al retelei paneuropene Cartoon, care cuprinde cele mai prestigioase festivaluri de gen de pe... mai mult
  
asdasd